Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Jobbnorge har forpliktet seg til å beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen gjelder for data som du legger inn på din profil og søknader som du leverer gjennom vår løsning.

 

 

Innsamling av personopplysninger


Formålet med innhenting av personopplysninger er i denne sammenhengen å presentere deg på en systematisk måte for arbeidsgivere som du ønsker skal ha innsyn i dine opplysninger. Dette gjelder både i forhold til vår CV-base og dine søknader på enkeltstillinger. De opplysninger du gir om navn og e-postadresse blir kun lagret i vår database for å gi deg tilgang til de tjenester du ønsker.

Vi garanterer at vi ikke uten ditt samtykke distribuerer opplysningene til andre kommersielle aktører. Vi garanterer også for at informasjon om ditt brukermønster ikke vil bli videreformidlet.
Behandlingsansvarlig for personopplysninger i søknader og CV-base er den enkelte arbeidsgiver mens Jobbnorge AS er databehandler. 

Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og du har mulighet til å slette deg som bruker når du måtte ønske det. Lagring, oppbevaring og sletting av personopplysninger følger gjeldende regelverk angitt i personopplysningsloven med forskrifter, Forvaltningsloven og eForvaltningsforskriften samt etter føringer gitt av Datatilsynet.

Ved å registrere deg som bruker godtar du at saksbehandling kan skje elektronisk og at vedtak i saken underrettes gjennom systemet jf. forvaltningslovens § 27 og eForvalningsforskriftens § 8.

 


Pålogging gjennom Facebook, Google eller Linkedin


Ved bruk av disse tjenestene for pålogging vil systemet hente følgende opplysninger fra din konto hos gjeldende nettsted: e-post og navn. Linkedin vil også hente inn din(e) nåværende stilling(er). Dette benyttes til validering av din pålogging hos Jobbnorge eller for opprettelse av ny konto. 

 


E-post 


Jobbnorge benytter e-post i alminnelig dialog med jobbsøkere og arbeidsgivere. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Jobbnorge sender ikke sensitive personopplysninger med e-post. Når du som bruker av systemet mottar nye meldinger i den interne meldingssentralen vil du motta et varsel om dette med en link til etter å ha logget inn kan lese meldingen inne på ditt krypterte område. Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

 

Informasjonskapsler/cookies


Jobbnorge benytter informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin) for å forbedre brukerens opplevelse ved å ta vare på informasjon som er nødvendig for å benytte verktøyene.

Her er hva cookies brukes til på Jobbnorge.no

  • Autentisering ved pålogging som jobbsøker eller arbeidsgiver (Kryptert og påkrevd for å kunne logge på og bruke verktøyene i systemet).
  • Hvis du er pålogget, muliggjøre navigering tilbake til ditt område fra portalen.
  • Husker ditt språkvalg på Jobbnorge slik at neste gang du kommer til nettsiden og det finnes en cookie som indikerer hvilket språk du ønsker så vil siden oversettes til korrekt versjon.
  • Husker dine 5 sist sette stillinger på Jobbnorge for hurtig aksess fra ditt område i portalen.
  • Ved stillingsvisning vil dine søkeresultater huskes slik at du enkelt kan gå tilbake til forrige søk.

Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger og du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren din.



Nettstatistikk


Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Alle IP adresser som samles inn blir anonymisert og gjør at informasjon om din bruk av nettstedet ikke kan knyttes til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Hvis du har spørsmål om denne erklæringen kan du kontakte oss her.