Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Unik totalleverandør


 

Vi er stolte over å kunne presentere våre produkter til nye, potensielle kunder. Jobbnorge tar rekruttering på alvor og tilbyr våre kunder de beste verktøyene for en enklere vei til rett person!


Jobbadmin

Vårt nettbaserte rekrutteringsverktøy Jobbadmin lar deg publisere stillinger og behandle søknader på en effektiv og forenklet måte. I Jobbadmin får du en fullstendig søknadsbehandlingsprosess med gode automatiserte rutiner, i tillegg til omfattende personlighets-, evne-og ferdighetstester og/eller screening.

 


Annonsering

Vår egen grafiske avdeling produserer annonser etter ditt ønske, og vi kan garantere at din profil og ditt budskap blir ivaretatt av våre erfarne designere. Dersom din organisasjon ønsker å benytte et selvbetjent system for produksjon av annonser, kan dere benytte en digital annonsebygger.

 


Jobbsøk

Alle jobbsøkere lager sin egen profil hos oss hvor de legger inn og vedlikeholder sin kontaktinformasjon, CV, søknadsbrev og eventuelle vedlegg. CV`en er gjenbrukbar og kan brukes til å søke på alle stillinger utlyst gjennom jobbnorge.no uavhengig av arbeidsgiver. På eget passord-beskyttet område har søkere tilgang til alle tidligere sendte søknader og mottatt post/melding fra arbeidsgivere. Gå til Jobbsøk.