Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Erfaring gir trygghet!

 

Jobbnorge ble etablert i 1991 under navnet Cicero annonsebyrå og er i dag eneste leverandør i Norge som samlet tilbyr alt av tjenester og løsninger knyttet til annonsering og søknadshåndtering.

 

Vår grafiske avdeling består av fire dyktige grafikere med lang erfaring innen faget. I de senere år har vi også utviklet vår nettbaserte løsning for stillingsutlysning og søknadshåndtering. Verktøyet heter Jobbadmin og ligger i portalen Jobbnorge.no. 

 

Erfaring og tyngde

Våre kunder er private bedrifter og offentlige virksomheter over hele landet. Flere betydelige aktører benytter våre tjenester, av dem kan vi nevne Departementene, Universitetet i Bergen, NTNU og Vinmonopolet. Vår erfaring og tyngde gjennom mange år i bransjen gjør at vi har et spesielt høyt kompetansenivå innen offentlig sektor. Dette gjør oss konkurransedyktige i en bransje der profesjonalitet og nøyaktighet er avgjørende for kundens tilfredshet.

Våre referanser finner du her.

 

Vi har hatt en jevn vekst siden etableringen, og har i dag totalt 18 ansatte fordelt på avdelingene salg, kundeservice, produksjon og utvikling.

 

Jobbnorge tar ansvar for miljøet!

Gjennom flere år har vi drevet aktivt miljøarbeid i Jobbnorge. Vi mener at vi har klart å skape et trygt og trivelig arbeidsmiljø for de ansatte, ivareta bedriftens lokaler og materiell, samt bidra til å redusere belastningen i det ytre miljø. 

 

I 2000 fikk vi synliggjort vårt miljøarbeid ved et Miljøfyrtårnsertifikat utstedt av Bodø kommune. Vi håper å kunne påvirke leverandører og andre bedrifter til å gjøre det samme. Sertifikatet i glass og ramme på veggen er både dekorativt og en daglig spore til ytterligere forbedringer. Du finner mer informasjon om sertifiseringen på: www.miljofyrtarn.no 

 

Handle trygt med Jobbnorge

Jobbnorge er AAA-sertifiserte. Dun & Bradstreet’s ratingsystem ble lansert i januar 1992. Dette er et kunnskapsbasert ekspertsystem som er laget for å få en enhetlig kredittvurdering av norske foretak. D&B’s rating har opparbeidet seg et rennomé og anerkjennelse i det norske kredittmarkedet, og benyttes i dag som kredittvurderingsverktøy av et stort antall norske bedrifter. Dette innebærer at kunden alltid skal føle seg trygge på at Jobbnorge er et kredittverdig selskap som de kan handle trygt med.