Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Gratis frokostseminar i Tromsø: Rekruttering og sånn?

God rekruttering er lønnsomt. Så hva skal til for å lykkes med rekrutteringen? Hvordan tiltrekke oss de riktige kandidatene? Dette vil vi fortelle deg mer om - helt gratis!


 

Start dagen med nettverk og kompetansepåfyll! Personalhuset og Jobbnorge ønsker å invitere deg til gratis frokostseminar med rekruttering som tema.

Program:
  • 08:00 - 08:30 - Frokost
  • 08:35 - 09:05 - Jobbnorge - 10 tips til treffsikker stillingsannonsering
  • 09:05 - 09:35 - Personalhuset - Kvalitet i rekrutteringsprosessen
  • 09:35 - 10.00 - Pause
  • 10:00 - 11:00 - Nils Apeland - Omdømmebygging i praksis
 
 
Nils Apeland kommer for å snakke om omdømmebygging i praksis:

Nils Apeland er en av Norges mest erfarte foredragsholdere. Han har flere hundre foredrag bak seg. Han har 25 års fartstid som kommunikasjonsrådgiver, og har jobbet med store norske og utenlandske selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter. Nils Apeland har undervist på både BI og Høyskolen Kristiania, der han i 2014 ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte. Han eier og driver Bedre Kommunikasjon der han gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering. Han er også grunnlegger av Talerlisten. Nils skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 – «Det gode selskap». Han er en effektiv formidler, som stadig fornyer seg. Han er gjerne morsom, alltid engasjert og legger vekt på tydelig budskap og dialog med salen.

Les mer om Apeland på www.bedrekom.no 
 

Jobbnorge gir deg 10 konkrete tips for mer treffsikker stillingsannonsering:


Jobbnorge forenkler rekrutteringshverdagen for alle som skal ansette. I våre kontorer i Bodø har vi siden 1991 gitt våre kunder over hele landet de beste verktøyene for å finne den rette kandidaten. Våre kunder er alt fra store virksomheter til små lokale bedrifter. Vår annonseavdeling annonserer på vegne av kunden i sosiale medier, gjennom programmatiske annonsekjøp, papirannonser, stillingsportaler og mye mer. Basert på 27 års erfaring, teknologi og oppdatert kunnskap er vi rustet til å gi deg forslag på den optimale mediemiksen for din stilling. I dette foredraget får du 10 konkrete tips på hvordan du effektivt kan nå frem til din målgruppe for stillingen
Les mer om oss på www.jobbnorge.no


Personalhuset forteller oss mer om viktigheten av kvalitet i ansettelsesprosessen: 

Personalhuset er et av Nordens største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper. Vi har stor geografisk spredning, og uansett hvor du møter oss vil samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester. Fra nærmere 30 avdelinger leverer vi bransjetilpassede bemanningskonsept over hele Norden. Vårt mål er å være det mest innovative rekruttering- og bemanningsselskapet i Norden, vi skal skape en fantastisk arbeidsplass og ha de mest fornøyde medarbeiderne i bransjen! Kundene er våre viktigste ressurser og vi jobber under mottoet «Clients first – Always!!» Kvalitet skal gå igjen i alle prosesser vi leverer. Vi gleder oss til å fortelle dere mer om kvalitet i rekrutteringsprosessen på dette foredraget.
 
Særdeles gode tilbud og rabatter til alle som kommer. 
Påmelding gjøres her.
 
Håper vi ses 24. januar til et hyggelig frokostseminar!