Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Nytt i Jobbadmin

Les mer om - Integrerte testverktøy - Rapportering - Vedlegg - Ansvarlig for stilling - Lesetilgang med rangering


Personlighets- og evnetester direkte i Jobbadmin
Øk treffsikkerheten - bruk personlighets- og evnetester fra Assessio gjennom Jobbadmin med vår nye integrasjon. På denne måten kan du få samlet all kandidatdata på en plass. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

 

Økt fokus på rapportering
Vår ambisjon er å være god på funksjonalitet knyttet til rapportering. Med dette som fokus legger vi stadig til nye muligheter. Det er nå mulig å hente ut og kombinere flere typer data i egendefinert statistikk. Nyeste felt er "Statsborgerskap" som mange av våre kunder rapporterer på.

 

Forbedret integrasjon mot finn.no
Det er nå mulig å benytte eget felt for å påføre "Bestillerreferanse" som overføres til finn.no sammen med annonsen.

 

Bedre håndtering av jobbsøkers vedlegg
Vi har doblet søkers vedleggsgrense til 30 Mb. Samtidig har vi laget støtte for at jobbsøker skal oppgi hvilken type vedlegg som lastes opp. Dette gjør at du har bedre oversikt og kan velge vedleggstype(r) for uttak i PDF.

 

Mulighet for å sette ansvarlig for stilling
Nå har man mulighet for å sette ansvarlig saksbehandler på stilling for bedre kontroll.

 

Lesetilgang med rangeringsmulighet
Vi har nå gjort det slik at man kan opprette en bruker og tildele lesetilgang med mulighet for rangering av kandidatene. 

 

Kommer snart i Jobbadmin
Vi har mye spennende på gang i tiden fremover. Vi jobber med et stort prosjekt knyttet til universell utforming. Et resultat av dette vil være nye muligheter for annonseutforming, samt profilering av arbeidsgiver.

Vil du vite mer ser vi deg gjerne på ett av våre kurs. Her tar vi for oss både eksisterende og ny funksjonalitet med fokus på optimal bruk av Jobbadmin for din virksomhet. Meld deg på kurs.