Steinkjer kommune er administrasjonssenter i Trøndelag fylke. Kommunen ligger 12 mil nord for Trondheim, ved Norges midtpunkt, og har ca. 22.000 innbyggere. Vi har et rikt kulturliv og gode muligheter for rekreasjon i naturskjønne omgivelser. Skole, barnehage og fritidstilbudet er godt utbygd.

Les mer på: www.steinkjer.kommune.no.

Kulturskolen i «Nye Steinkjer kommune» styrer mot å bli en felles enhet med avdeling i både Steinkjer og Verran etter kommunesammenslåingen i 01.01.20. Den nye kulturskolen har tilsammen ca. 600 elever, er 21 ansatte fordelt på ca. 13 årsverk. Vi gir opplæring på de fleste musikkinstrument, dans/ballett, visuelle kunstfag og teater. Arbeidsmiljøet er spennende og variert. Skolens avdeling i Verran er lokalisert ved Malm oppvekstsenter, og i Steinkjer i Dampsaga kulturhus med 8 små og et større undervisningsrom, samt ballettstudio og kunstrom. I Dampsaga kulturhus har vi tilgang til stor og liten scene med teknisk assistanse i forbindelse med forestillinger. Det er planer for nytt kulturhus i Steinkjer sentrum med moderne felles løsninger for kulturskole, ungdomsklubb, aktivitetssenter, museum, galleri, bibliotek, kino og kulturarrangement. Kulturskolen er planlagt å flytte til nye moderne og utvidede lokaler i Steinkjer samfunnshus fra ca 1.12.2020.

Ønsker du å jobbe på en utviklingsorientert arbeidsplass der du får brukt kunstnerisk kompetanse i ditt daglige arbeide? Syns du det er spennende å jobbe med barn og ungdom i en pedagogisk prosess mot visninger, forestillinger og konserter? Takler du perioder med høyt tempo i kreative prosesser? Har du evnen til strukturert arbeid samt å bidra i pedagogisk utviklingsarbeid rundt fagplaner for kulturfagene i kulturskolen? Da vil Steinkjer kulturskole kunne være en spennende arbeidsplass for deg, med stort nettverk med kollegaer på ulike fagområder.

Det er fra 01.01.19 ledig følgende faste stillinger. Hvis ønskelig vil det være mulig å kombinere disse stillingene, men dette må framgå i søknaden.

Inspektører ved kulturskolen

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  Søknadsfristen er gått ut
 • Arbeidsgiver
  Steinkjer kommune
 • Nettside
 • Kommune
  Steinkjer
 • Jobbnorge-ID
  161316
 • Omfang
  Deltid
 • Varighet
  Fast

Se mer

Finn andre stillinger