Ibestad er en øykommune i Sør-Troms med underkant av 1400 innbyggere fordelt på øyene Andørja og Rolla. Øyene er bundet sammen med en undersjøisk tunell. Vi har også fastlandsforbindelse til Troms innland via bru over Mjøsundet. I tillegg har vi fergeforbindelse til Harstad, og hurtigbåtforbindelse til Harstad, Finnsnes og Tromsø.

Vi har et allsidig næringsliv med hovedvekt på fiskeri/havbruk, industri, forretningsdrift, samt et godt utbygd offentlig velferdstilbud med full barnehagedekning og SFO til alle elever i småskolen.
Kommunen har utallige vann for fiske og rekreasjon samt et enestående terreng for unike fjell- og friluftsaktiviteter hele året. I Ibestad kommune arrangeres årlig Tour de Andørja som i den senere tid har skapt nye store arrangementer med stor suksess, se www.letour.no

Personalkonsulent

Det er ledig en fast 100 % stilling som personalkonsulent i Ibestad kommune.
Stillingen er ledig fra 1. februar 2019.

 Sentrale arbeidsoppgaver er bl.a. saksbehandling innen fagområdet personal. Rådgivning, opplæring og bistand til ledere i personalarbeid og lønnspolitikk. Være kommunens kontaktperson innenfor pensjoner og personalforsikringer. Samt andre relevante oppgaver relatert til lønns- og personalarbeid, og vederlagsberegning for sykehjem.
Det er en fordel å ha kjennskap til gjeldende lov- og avtaleverk innen arbeidsområdene.

Tilleggsoppgaver innenfor personalkonsulentens arbeidsområde relatert til seksjon for helse, sosial og omsorg (HSO). Det er flere ulike arbeidsoppgaver innenfor enhetene sykehjem, hjemmetjenesten og miljøarbeidertjenesten.

Arbeidet er varierende og du vil være med på forme og utvikle din egen arbeidsplass. Den som tilsettes må bistå kommunens servicetorg når det er aktuelt.

Vi søker en utadvendt person som trives i en hektisk hverdag. Du har relevant utdanning på høgskolenivå eller tilsvarende, og dersom du har erfaring innenfor personalforvaltning vil dette være en fordel. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og du er en erfaren bruker av IKT-verktøy og har evne til å lære deg nye systemer.
Du er fleksibel og løsningsorientert i forhold til oppgaver og har motivasjon til å tilegne deg nye kunnskaper. Du liker å arbeide i team med fokus på kompetansedeling.

Vi tilbyr en spennende stilling hvor du får god innsikt i kommunens virksomhet, utviklingsmuligheter, godt sosialt miljø, fleksitidsordning, offentlig pensjonsordning og lønn etter tariff.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Ibestad kommune benytter elektronisk søknadsprosess. Dette betyr at kun søknader sendt via Jobb Norge vil bli tatt i betraktning. Det er viktig at du tar deg tid til å registrere CV’en din i programmet.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved henvendelse til:Assisterende rådmann/personalsjef Roald Pedersen, tlf: 90 62 62 72.

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  16. desember 2018
 • Arbeidsgiver
  Ibestad kommune
 • Nettside
 • Kommune
  Ibestad
 • Jobbnorge-ID
  161018
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger