Der hvor øya Senja møter fastlandet ligger barnebykommunen Lenvik. Med sine 11 620 flotte og engasjerte innbyggere, et spennende og innholdsrikt omland, og med en vakker og vill natur, er området attraktivt å bo og flytte til. Størsteparten av befolkningen i kommunen bor i og i nærheten av byen Finnsnes som er kommunesenter for Lenvik og regionsenteret for Midt-Troms. Næringslivet i Midt-Troms regionen er variert og spennende. Bardufoss lufthavn når du på 45 min. Hurtigbåten til de større byene Tromsø og Harstad tar vel 1 time.

Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy blir etter planen Senja kommune fra 2020. Den nye Senja kommune blir en av Norges fremste innen havbruk og sjømat. I tillegg har kommunen et mangfold av næringsbedrifter innen industri, handel og reiseliv. Senja kommune vil ha ca. 15000 innbyggere og har mange aktive og livskraftige bygder og tettsteder. Byen Finnsnes er regionsenteret i Midt-Troms, og vil bli kommunesenter i den nye kommunen.

DISTRIKTSMEDISINSK SENTER MIDT-TROMS
Områdegeriatrisk Tjeneste Midt-Troms (OGT)

OGT er en spesialisthelsetjeneste innen geriatri og rehabilitering, og en del av virksomheten til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN), og er lokalisert til Distriktsmedisinsk Senter Midt-Troms (DMS) på Finnsnes. Lenvik Kommune er vertskommune for tjenesten, og har drifts- og arbeidsgiveransvar.

Virksomheten består av døgnavdeling (6 senger), poliklinikk, ambulant virksomhet til 10 kommuner i Midt-Troms og kompetansesøkende nettverkstiltak.

Ved OGT jobber følgende profesjoner: leger, sykepleiere, hjelpepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, logoped og sekretær. Vi jobber tverrfaglig i samarbeid med pasientene og deres nettverk.

Geografisk ansvarsområde er kommunene Berg, Torsken, Tranøy, Lenvik, Sørreisa, Målselv, Dyrøy, Salangen, Lavangen og Bardu, totalt ca. 33.000 innbyggere.

Hjelpepleier/helsefagarbeider

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  Avsluttet
 • Arbeidsgiver
  Lenvik kommune
 • Nettside
 • Kommune
  Lenvik
 • Jobbnorge-ID
  158025
 • Omfang
  Deltid
 • Varighet
  Vikariat/Midlertidig

Se mer

Finn andre stillinger