NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

Midlertidig stilling som web- og kommunikasjonsmedarbeider

Midlertidig 100 % stilling som web- og kommunikasjonsmedarbeider

Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk søker en initiativrik og kreativ web- og kommunikasjonsmedarbeider med tiltredelse i løpet av høsten 2018. Stillingen er et vikariat til mars/april 2020. Vi søker deg som vil arbeide med forskningsformidling og synliggjøre vår virksomhet.


Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk er et av NTNUs største institutt med 260 ansatte i et aktivt forskningsmiljø hvor helsepersonell, forskere, teknologer, ingeniører og administrative samarbeider for å møte utfordringene i helsevesenet innen sine fagområder. Administrasjonen består av 15 personer og arbeidsted er Hjerte-lunge-senteret ved St. Olavs Hospital Trondheim. Vedkommende som blir ansatt rapporterer til kontorsjef. For mer informasjon om oss, se http://www.ntnu.edu/isb


Kommunikasjonsmedarbeideren vil også være en integrert del av Centre for Innovative Ultrasound Solutions (CIUS), et Senter for Forskningsdrevet Innovasjon (SFI) finansiert over 8 år av Norges Forskningsråd. CIUS er et samarbeid mellom 11 industrielle partnere, 3 universiteter, SINTEF, og 5 offentlige helseinstitusjoner.

Kommunikasjonsmedarbeideren vil være ansatt ved instituttet med 50 % av sine oppgaver relatert til CIUS.


Stillingens viktigste arbeidsområder vil være:

- Produsere nyheter (tekst, bilder og video) fra forskning og undervisning i samarbeid med fagpersoner ved instituttet
- Videreutvikle og vedlikeholde nettsider for instituttet og senter med særlig fokus på faglige aktiviteter
- Medie- og samfunnskontakt, medieovervåkning
- Medietrening/kommunikasjonsbevissthet blant vitenskapelige ansatte
- Internkommunikasjon
- Sosiale medier


Vi søker en person med følgende bakgrunn og kompetanse:
- Relevant utdanning fra universitet eller høgskole, gjerne innen journalistikk eller kommunikasjonsfag, på minimum bachelornivå er et krav. Kandidater med mastergrad kan bli foretrukket
- Svært gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig er et krav
- Erfaring med nettjournalistikk og sosiale medier er et ønske
- Det er ønskelig med erfaring fra forskningsformidling

I tillegg ønsker vi oss en kollega som:
- Er kontaktskapende, kreativ og engasjert
- Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner samt serviceinnstilling
- Arbeider selvstendig, strukturert og målrettet
- Er effektiv og har god arbeidskapasitet


Det vil bli lagt vekt på motivasjon for stillingen og personlig egnethet i ansettelsen. I tillegg er interesse for forskning innen medisin og helse en forutsetning.


Stillingen tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et allsidig og godt arbeidsmiljø som er preget av engasjerte og dyktige medarbeidere. Den som blir ansatt må også påregne og bli involvert i andre prosjektoppgaver i løpet av ansettelsesperioden.

NTNU er i kontinuerlig utvikling for å bli et ledende universitet innen forskning og utdanning. Stillingen gir mulighet til å jobbe med forskere som er anerkjent på sine områder nasjonalt og internasjonalt.

Vi kan tilby:
• Fleksibel arbeidstid
• Gode velferdsordninger, inkl. pensjonsordning i Statens Pensjonskasse
• Stilling i en IA virksomhet
• Trening i arbeidstiden

Lønn og vilkår:
Stilling som seniorkonsulent (kode 1363) lønnes med minimum årslønn kr. 435 500. Den som ansettes vil normalt bli avlønnet fra kr. 435 500 – 515 200 per år avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd i Statens Pensjonskasse.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Det er et personalpolitisk mål å få en balansert alders- og kjønnssammensetning og å rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. For denne stillingen oppfordrer vi særlig menn til å søke.

Slik søker du:
Søknader sendes elektronisk via Jobbnorge innen søknadsfristen. Vi gjør oppmerksom på at søknader kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger.

Søknadsfrist: 30.09.2018.

Utfylling av CV skal gjøres i Jobbnorge. Kandidatens personlige kvalifikasjoner samt motivasjon for stillingen må komme frem i søknaden. Følgende opplysninger må i tillegg legges ved:

• Vitnemål og diplom
• Attester fra relevante arbeidsforhold

Rettkjente kopier av vitnemål og attester kan kreves av kandidatene som innkalles til intervju.

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Kontaktinformasjon:
Utfyllende opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorsjef Marita Olaussen, mobil: 900 79 145, epost marita.olaussen@ntnu.no

Opplysninger om søknadsprosessen kan fås ved henvendelse til HR-konsulent Sissel Sollien, mobil 48 05 11 91, epost sissel.sollien@ntnu.no

Vi ønsker ikke henvendelser fra rekrutteringsbyråer, annonsører og lignende.

 

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  30. september 2018
 • Arbeidsgiver
  NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
 • Nettside
 • Kommune
  Trondheim
 • Arbeidssted
  Trondheim
 • Jobbnorge-ID
  156925
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Vikariat/Midlertidig

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger