NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

 

Fakultet for naturvitenskap

Institutt for biologi

Vikariat studiekonsulent (seniorkonsulent)

Vi søker etter en person som vil være med å utvikle og gi administrativ utdanningsstøtte til studenter, fagmiljø og ledelse. Stillingen er et 1 års vikariat med mulig forlengelse inntil 2 år

Om fakultetet
Fakultet for naturvitenskap har som ambisjon å være en etterspurt aktør i nasjonale og internasjonale forsknings- og undervisningsprogrammer innenfor naturvitenskap og teknologi. NV-fakultetet vil bidra til NTNUs visjon Kunnskap for en bedre verden, ved å holde høy kvalitet på sin forskning, utdanning, formidling og nyskaping. NV-fakultetet består av åtte institutter samt en fakultetsadministrasjon. Stillingen er ved Institutt for biologi. Nærmere opplysninger om instituttet finnes på https://www.ntnu.no/biologi

Om stillingen
Stillingen er knyttet til realfagsstudiene i biologi (BBI, MSBIO) og det 2-årige masterprogrammet Ocean Resources (MSOCEAN). Arbeidet omfatter veiledning av studenter og saksbehandling av studiesaker, samt oppgaver som studieplanarbeid, oppfølging av studiekvalitet og læringsmiljøtiltak, godkjenning- og innpassingssaker, mottak av nye studenter og samarbeid med andre institutt/fakultet og eksterne samarbeidspartnere.

Den som ansettes vil også være koordinator for studieprogramråd og for instituttets virksomhetsplan for studiene. Daglig arbeidssted vil være på Gløshaugen i Trondheim med kontorsjef som personalleder.

Kvalifikasjoner
Vi søker en person med mastergrad, fortrinnsvis innenfor naturvitenskapelige fag. Det er en fordel at søkerne har erfaring fra studieadministrativt arbeid, herunder saksbehandling og studieveiledning Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for deler av utdanningskravet.. Det kreves god skriftlig og muntlig kunnskap i norsk og engelsk.

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet og motivasjon for det aktuelle arbeidet. Vi ønsker en person som er serviceinnstilt og fleksibel, har god evne til nettverksbygging, kommunikasjon og samarbeid, arbeider strukturert, har stor gjennomføringsevne og er utviklingsorientert.

Lønns- og arbeidsforhold
Vi kan tilby
• Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et internasjonalt, utviklingsorientert og godt arbeidsmiljø.
• Gode pensjons, forsikrings- og låneordninger i Statens pensjonskasse.
• Lønn i henhold til Statens lønnsregulativ (seniorkonsulent).

Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og den som blir tilsatt må regne med eventuelle endringer i arbeidsområdet underveis.
NTNU har personalpolitisk mål om at arbeidsstaben skal gjenspeile mangfoldet i befolkningssammensetningen generelt.

Det er ønskelig med snarlig tiltreden i stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: kontorsjef Hans Jakob Jakobsen, tlf 73596288, epost: hans.jakob.jakobsen@ntnu.no eller seksjonssjef Lillian Hanssen, tlf 73596020, epost: lillian.hanssen@ntnu.no

Søknad sendes elektronisk via denne siden.
Stillingens ref.nr. NV-60/18

Søknadsfrist: 01.05.18

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  1. mai 2018
 • Arbeidsgiver
  NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
 • Nettside
 • Kommune
  Trondheim
 • Jobbnorge-ID
  151445
 • Intern-ID
  18/11651
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger