Der hvor øya Senja møter fastlandet ligger barnebykommunen Lenvik. Med sine 11 620 flotte og engasjerte innbyggere, et spennende og innholdsrikt omland, og med en vakker og vill natur, er området attraktivt å bo og flytte til. Størsteparten av befolkningen i kommunen bor i og i nærheten av byen Finnsnes som er kommunesenter for Lenvik og regionsenteret for Midt-Troms. Næringslivet i Midt-Troms regionen er variert og spennende. Bardufoss lufthavn når du på 45 min. Hurtigbåten til de større byene Tromsø og Harstad tar vel 1 time.

Berg, Lenvik, Torsken og Tranøy blir etter planen Senja kommune fra 2020. Den nye Senja kommune blir en av Norges fremste innen havbruk og sjømat. I tillegg har kommunen et mangfold av næringsbedrifter innen industri, handel og reiseliv. Senja kommune vil ha ca. 15000 innbyggere og har mange aktive og livskraftige bygder og tettsteder. Byen Finnsnes er regionsenteret i Midt-Troms, og vil bli kommunesenter i den nye kommunen.

Lenvik kommune skal fremstå med en klar og tydelig oppvekstprofil, hvor vi ønsker å gi våre barn de beste mulighetene for fremtiden. Et av grepene Lenvik kommune har tatt, er å innføre lærebrett (iPad) i fullskala på alle skolene det siste året. Hver elev og lærer har sitt personlige lærebrett, og dette er et viktig verktøy for økt læring og motivasjon. En slik felles innføring og opplæring er vi en av få kommuner i Norge som har gjort i dette omfang så langt.

Lærere

Finnsnes barneskole

- Sammen skaper vi framtida

Finnsnes barneskole er en skole i utvikling, og har tatt et stort steg innen lærebrettsatsing. Skolen har ca. 400 elever fra 1-7. trinn og SFO.

Fra høsten 2018 har vi ledig inntil 3 undervisningsstillinger. Faste eller vikariater avhengig av behov.

Vi søker dyktige og engasjerte lærere som er gode og tydelige klasseledere.

Vi leter etter medarbeider som kjenner seg igjen i skolens kjerneverdier LURI og som viser dette i sin praksis:

L              Læringsglede

U            Utvikling

R             Respekt

I              Inkludering

Arbeidsgiver legger vekt på samarbeidsevner og personlig egnethet.

Vi tilbyr en spennende arbeidsplass med komplekse, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver. Et godt arbeidsmiljø med kompetente og dyktige medarbeidere. Gode pensjonsordninger.

Skolen ønsker å øke andelen av menn, og oppfordrer derfor menn til å søke stillingene.

Politiattest ikke eldre enn 3 måneder må framlegges før tiltredelse.

For mer informasjon om stillingene, ta kontakt med virksomhetsleder Espen Hay tlf. 997 03 783, e-post: espen.hay@lenvik.kommune.no eller inspektør Arne Pedersen tlf. 404 35 977 eller e-post: arne.pedersen@lenvik.kommune.no.

Ved tilsetting eller intervju kreves fremlagte kopier av attester og vitnemål. Kopier av vitnemål og attester returneres ikke.

I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort, selv om søkeren har anmodet om søknad unntatt offentlighet.

Søkere bes oppgi minst 2 referanser.

Søknadsfrist: 3. april 2018

 

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  3. april 2018
 • Arbeidsgiver
  Lenvik kommune
 • Nettside
 • Kommune
  Lenvik
 • Arbeidssted
  Finnsnes barneskole
 • Jobbnorge-ID
  149686
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger