Norsk utenrikstjeneste består av Utenriksdepartementet og 99 utenriksstasjoner, totalt 2 550 ansatte. Hovedoppgavene er å ivareta og fremme norske interesser i forholdet til utlandet, inkludert interesser Norge har felles med andre land, samt å gi bistand til norske borgere i utlandet. Utenriksdepartementet ledes av utenriksministeren.

Staten er opptatt av mangfold, bl.a. med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn, og vil derfor oppfordre alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Tilsetting i stillingen er avhengig av gyldig sikkerhetsklarering på nivå hemmelig.

I samsvar med offentlighetslovens § 25 gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan bli gjort offentlige selv om søkerne har bedt om å bli unntatt fra å bli ført opp på søkerlisten.

Ambassaden i Moskva dekker de bilaterale forbindelsene mellom Norge og Russland. Ambassaden har en sentral rolle som rådgiver for norske myndigheter og næringsliv. Dette stiller store krav til landforståelse og analytisk rapportering, samt et helhetlig og godt fagmiljø ved stasjonen. Ambassaden har ca. 50 ansatte, av disse er 24 utsendt personell, inkl. Forsvarsattaché og Innovasjon Norge (sistnevnte ikke samlokalisert).
Det er ledig en stilling som vaktleder ved ambassaden med tiltredelse i løpet av september 2018. Ambassaden har fokus på sikkerhet og ambassadens vaktleder har en viktig rolle i dette arbeidet som ansvarlig for organisering av stasjonens norske vaktlag (3 vaktassistenter).
Vaktleder vil også ha et spesielt ansvar for fysisk sikring av kanselliet og residens. Vaktleder rapporterer til administrativ ambassaderåd.


Tjenestetiden er for to år med mulighet for søknad om ett års forlengelse.

Vaktleder, ambassaden i Moskva, 30000936/18

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Utenriksdepartementet
  • Nettside
  • Jobbnorge-ID
    148112
  • Intern-ID
    30000936/18
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Vikariat/Midlertidig

Se mer

Finn andre stillinger