Stavangerregionen skal være storbyregionen med høyest konkurransekraft og verdiskaping i landet. Dette er en målsetting uttrykt i Strategisk Næringsplan for 2018-2025. Greater Stavangers rolle er å underbygge dette ved å tilrettelegge for utvikling av flere arbeidsplasser og et bredere, mer bærekraftig, næringsgrunnlag. Det gjøres blant annet gjennom å markedsføre regionen aktivt utad og bidra til næringsmessig omstilling. Omstillingsarbeidet innebærer klyngeutvikling, innovasjon og nyskaping, teknologioverføring og utvikling av nye næringsområder – blant annet knyttet til fornybar, smartby og havrommet. Gjennom Strategisk Næringsplan vil vi bidra til forsterket og målrettet innsats for omstilling og næringsutvikling i regionen.

 

Regionens næringsliv er svært internasjonalt innrettet. Vi samarbeider bredt med aktører lokalt, nasjonalt og internasjonalt for å legge forholdene til rette for at Stavangerregionen skal være attraktiv for næringslivet. Regionens flyrutetilbud er et viktig element i dette arbeidet.

 

Med utgangspunkt i dagens utfordringer når det gjelder behov for omstilling og nyskaping er det avgjørende at regionen opprettholder attraktivitet og konkurransekraft overfor internasjonale virksomheter. Flyrutetilbud er blant faktorene de legger størst vekt på ved vurdering av lokaliseringssted. I tillegg spiller et godt og veltilpasset flyrutetilbud en viktig rolle i satsingen på reiseliv, kongresser og arrangementer som er viktige deler av i regionens omstillingsarbeid.

 

Det er 16 kommuner og Rogaland fylkeskommune som utgjør partnerskapet Greater Stavanger, og selskapet er eid av Forus Næringspark. Våre verdier er å være åpen, energisk og nyskapende.

Prosjektleder - Flyruteutvikling

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Greater Stavanger
  • Nettside
  • Kommune
    Sola
  • Jobbnorge-ID
    147879
  • Intern-ID
    147879
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger