Norsk Utenrikspolitisk Institutt [NUPI] er et ledende miljø innen forskning og informasjon om internasjonale politiske og økonomiske spørsmål, og om forhold av særlig interesse for norsk utenrikspolitikk. NUPI har også et særlig formidlingsansvar til offentligheten om internasjonale forhold. Instituttet er et forvaltningsorgan underlagt Kunnskapsdepartementet og sysselsetter i overkant av 60 årsverk. Vi holder til midt i Oslo sentrum.

Lærling kontor- og administrasjonsfaget

NUPI skal ta inn en engasjert og motivert lærling i kontor- og administrasjonsfaget med oppstart høsten 2018.

 

Hva vi trenger

Vi søker deg som er interessert i kontor- og administrasjonsfaget, og som liker å jobbe med varierte oppgaver innenfor personal, økonomi, arkiv og kundebehandling. Du har lyst til å lære mer, er en som tar ansvar og du er god til å samarbeide med andre.

 

Du har fullført og bestått VG1 og VG2 på salg- service og sikkerhetsfaget. Du må kunne skrive og snakke godt norsk. NUPI er en arbeidsplass med folk fra mange steder i verden, så det er en fordel om du også er god i engelsk.

 

Arbeidsoppgaver

Som lærling vil du være med på det daglige arbeidet i administrasjonen på NUPI. Her vil du få kjennskap til arkiv, budsjett og regnskap, forskningsformidling, gjennomføring av arrangementer og oppgaver innenfor personalområdet.

 

Hva vi tilbyr

Som lærling på NUPI får du et bredt innblikk i arbeidsrutiner, verktøy og praktisk organisering av arbeidet innenfor dette fagområdet. Hvis du har lyst og står på, vil du også få ansvar for egne oppgaver og områder. Du får en instruktør/fagansvarlig som vil legge til rette for at du skal få lærerike arbeidsdager i et godt arbeidsmiljø.

 

NUPI er knyttet til opplæringskontoret, OK-stat, som tilbyr deltakelse i et lærlingenettverk. Se www.okstat.no for mer informasjon.

Lønna følger særavtalen om lønns- og arbeidsvilkår for lærlinger i staten.

 

Hvordan du søker

Vi mottar gjerne en søknad fra deg ved at du fyller ut det elektroniske søknadsskjemaet som du kommer til ved å klikke «søk stillingen» på denne siden. Skriv litt om deg selv og hvorfor du ønsker en læreplass hos oss. Oppgi hvilken skole og linje du går på, og tidli­gere utdanning og arbeidserfaring dersom du har det. Husk også å laste opp karakterutskrifter, vitnemål og relevante attester. Vi vil gjerne at du søker så raskt som mulig, og siste frist for å søke er 30. april 2018.

 

Hvis du lurer på noe

Har du spørsmål om lærlingstillingen, eller NUPI kan du kontakte:

- Elin Demiraslan, HR-rådgiver: Telefon: 915 94 734 - E-post: eo@nupi.no

- Zarah Andersen, lærling i kontor- og administrasjon: Telefon: 414 96 849 - E-post zarah@nupi.no

 

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  30. april 2018
 • Arbeidsgiver
  Norsk Utenrikspolitisk Institutt
 • Nettside
 • Kommune
  Oslo
 • Arbeidssted
  C. J. Hambros plass 2D, 0164 Oslo
 • Jobbnorge-ID
  145786
 • Intern-ID
  10/2017
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Lærling

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger