NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

Fakultetet for ingeniørvitenskap
Institutt for maskinteknikk og produksjon


Vikariat som senioringeniør innen materialteknologi IV-189/17

Ved Institutt for maskinteknikk og produksjon (MTP) er det ledig vikariat som senioringeniør innen materialteknologi fram til 31.oktober 2018.

Instituttet ble etablert 1.1.2017 bestående av to tidligere institutt ved NTNU og et institutt fra tidligere HiST. Vi tilbyr et arbeidsmiljø i utvikling og vekst som gjør MTP til en spennende arbeidsplass. Teamarbeid står sentralt i vårt arbeidsmiljø. Medarbeideren har i stor grad mulighet til å påvirke sin egen arbeidshverdag med varierte og spennende arbeidsoppgaver. Instituttet har et løsnings- og brukerfokus for kjernevirksomheten; undervisning og forskning.

Hovedarbeidsområdet for stillingen er tilknyttet laboratoriene ved instituttets avdeling på Gløshaugen og faggruppen materialteknologi. På laboratoriene på Gløshaugen arbeider i dag fem heltidsansatte med drift og vedlikehold av laboratoriene samt teknisk bistand i undervisning og forskningsprosjekt. Vikariatet er knyttet til de laboratorier som driver med metallografi og nanomekanisk testing ((E)SEM, nanoindenter, EDS, EBSD). Instituttet har ca. 180 tilsatte. 

 

Sentrale arbeidsoppgaver er:

-          Ansvarlig før innkjøp, drift, HMS og vedlikehold av utstyr og infrastruktur i laboratorium

-          Teknisk bistand i undervisning og forskning 

-          Undervisning og opplæring av maskinstudenter og stipendiater i bruk av laboratoriene generelt og praktisk bruk av laboratorieutstyr

 

Kvalifikasjonskrav:

-          Minimum mastergrad/sivilingeniør innen materialteknologi

-          Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet

-          Gode ferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

-          Relevant arbeidserfaring med laboratoriearbeid og SEM

 

Ønskende kvalifikasjoner:

-          Erfaring med korrosjon og/eller tribologi

-          Kjennskap til kontraktarbeid knyttet til servicekontrakter

-          Kjennskap til prosjektarbeid knyttet til endringer i større organisasjoner

 

Personlige egenskaper:

Vikariatet fordrer utstrakt samarbeid med både ansatte og studenter. Den som tilsettes må være strukturert, serviceinnstilt og løsningsorientert. Det vil bli lagt stor vekt på motivasjon og personlig egnethet for tilsettingen.


Lønn og vilkår:

Den som tilsettes vil bli innplassert i statlig lønnsregulativ kode 1181 senioringeniør. Stillingen lønnes fra brutto kr. 503 400 – 617 400 pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.


Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og den som blir tilsatt må rette seg etter den instruks som gjelder til enhver tid og må finne seg i endringer i arbeidsområdet.

 

Vi tilbyr:

Som ansatt ved NTNU har du tilgang til en rekke goder. Disse omfatter alt fra kurs- og andre opplæringstiltak, pensjons- og forsikringsordninger, muligheter for fleksibel arbeidstid og fri i høytider, samt til ulike rabatter og tilbud.

 

• Gunstige pensjonsvilkår i Statens pensjonskasse.

• Mulighet til boliglån med gunstige vilkår i Statens pensjonskasse.

• Gode forsikringsordninger

• En hyggelig arbeidsplass med dyktige og engasjerte kolleger

 

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.


Synes du dette ser interessant ut og i tråd med dine kvalifikasjoner, send søknad, attester og vitnemål elektronisk via denne siden, merket med ref.nr. IV- 189/17.


Vi ønsker tiltredelse så raskt som mulig.


Har du spørsmål til stillingen?
Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til kontorsjef Ingjerd Strand, 73 59 47 84 / 980 68 182 eller laboratorieleder Espen Selnæs, 73 41 26 15 / 957 30 602


Søknadsfrist: 24.oktober 2017

 

Vi gjør oppmerksom på at i henhold til offentleglova, kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  24. oktober 2017
 • Arbeidsgiver
  NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
 • Nettside
 • Kommune
  Trondheim
 • Arbeidssted
  Institutt for Maskinteknikk og Produksjon
 • Jobbnorge-ID
  143273
 • Intern-ID
  2017/28445
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Vikariat/Midlertidig

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger