Barne-, ungdoms- og familieetaten

Senter for foreldre og barn i Molde

Barne-, ungdoms- og familieetatens fem regioner har som hovedoppgave å drive etatens institusjoner og familievernkontor. I tillegg har regionene ansvar for fosterhjemsrekruttering og oppgaver knyttet til adopsjon. Barn, unge og deres familie skal få riktig hjelp til rett tid uansett hvor de bor i Norge. Bufetat sine fem regioner og Bufetat Senter for administrasjon og utvikling rapporterer til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som er underlagt Barne- og likestillingsdepartementet.


Region Midt-Norge består av fylkene Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal. Regionens administrasjon er lokalisert i Trondheim.

Senter for foreldre og barn i Molde er et utrednings- og endringstilbud for familier med sped- og småbarn, og er hjemlet som et hjelpetiltak etter lov om barneverntjeneste. Vi tar primært inn familier med bosted i Møre og Romsdal. Senterets målsetting er å styrke foreldrenes omsorgsferdigheter og gjennom dette sikre barnet god utvikling. Senteret kartlegger/utreder og vurderer barnets behov og aktuelle omsorgsbetingelser, og gir på bakgrunn av dette intensiv veiledning til foreldre. Senteret tilbyr et tiltaksforløp som både består av døgnopphold for familiene, og noe hjemmebasert oppfølging. Senteret har en tverrfaglig personalgruppe med lang og bred erfaring på sped- og småbarnsfeltet, hvorav to stillinger er psykologstillinger. Sped- og småbarnstilbudet i Bufetat er under omlegging, hvor sentre for foreldre og barn nasjonalt vil kunne få en viktig rolle i utvikling av tilbud til spedbarn og småbarn i risiko. I 2017 settes det i gang et arbeid nasjonalt med å bygge opp et spisskompetansemiljø i Bufetat for sped og småbarn i risiko. Dette er lagt til region vest, men vil få stor betydning for tjenesten nasjonalt.

Psykolog/psykologspesialist - 100 % (vikariat)

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Barne-, ungdoms- og familieetaten
  • Nettside
  • Kommune
    Molde
  • Jobbnorge-ID
    142707
  • Intern-ID
    Midt 59/17
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Vikariat/Midlertidig

Se mer

Finn andre stillinger