Høgskolen i Innlandet skal bygge sterke og solide fag- og forskningsmiljøer som setter spor etter seg regionalt, nasjonalt og internasjonalt.
Vi skal utvikle en ny og bedre institusjon med høy faglig og pedagogisk kvalitet, og som tar sikte mot å oppnå universitetsakkreditering innen 2020.
Høgskolen i Innlandet har over 13 000 studenter, 1000 ansatte og har studiesteder i Lillehammer, Hamar, Elverum, Rena, Evenstad og på Blæstad.

Avdeling for anvendt økologi og landbruksfag er delt på to institutter: Institutt for skog- og utmarksfag på Evenstad i Østerdalen, og Institutt for jordbruksfag på Blæstad utenfor Hamar. Avdelingen har over 400 studenter og rundt 70 ansatte, og tilbyr 3-årige og 1-årige studier innen skogbruk, utmarksforvaltning, agronomi, landbruskteknikk, jakt, fiske og naturveiledning og økologisk landbruk. I tillegg har avdelingen engelskspråklige semesterstudier, engelskspråklige masterstudier i anvendt økologi og bærekraftig landbruk og en PhD-utdanning innen anvendt økologi. Vi forvalter også et stort nettverk for å øke kvaliteten i utdanningen med nordiske og baltiske landbruksuniversiteter (www.nordnatur.net). Det er et godt arbeidsmiljø og studentsosialt miljø på avdelingen og vi vektlegger tilstedeværelse på campus av både studenter og ansatte.

Forskningen på avdelingen er dedikert til bærekraftig bruk av biologiske ressurser. Fakultetet administrerer et stort antall forskningsprosjekter med nasjonale og internasjonale partnere og med deltagelse av norske og internasjonale studenter på bachelor, master og PhD nivå. Fakultetet forvalter også en internasjonal forskerskole i anvendt økologi (www.irsae.no) som skal bidra til å heve kvaliteten i forskerutdanningen. Til enhver tid har vi mellom 15 og 20 registrerte doktorgradsstudenter på campus, og godt over 100 på forskerskolen. Det nyetablerte Evenstad innovasjonssenter skal bidra til økt innovasjon og kommersialisering av våre forskningsresultater.

Både Campus Evenstad og Campus Blæstad ligger i et fantastisk landskap med skog, fjell, innsjøer og jordbruksområder , og tilbyr studenter og ansatte som er interessert i landbruk, naturlige økosystemer og friluftsliv en god plattform for studien.


PhD position in Applied Ecology: Evolutionary history and predator inducted morphology in cruican carp

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  Avsluttet
 • Arbeidsgiver
  Høgskolen i Innlandet
 • Nettside
 • Kommune
  Stor-Elvdal
 • Arbeidssted
  Evenstad
 • Jobbnorge-ID
  142528
 • Intern-ID
  17/04399
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Engasjement

Se mer

Finn andre stillinger