Alta er en ung by og en stor kommune med omlag 1 500 ansatte og en historie som strekker seg 10 000 år tilbake i tid. Her er vi straks 20 000 innbyggere pluss en god del tilreisende skoleelever og studenter. Vi har en svært ung befolkning, en av landets yngste. Derfor er kommunen også fylt av byggeaktivitet, kreative uttrykk og fremtidstro. Barn og unge er vårt store satsingsområde de neste årene. Alta er et utdannings- og kommunikasjonssenter med blant annet høgskole og stamflyplass. Langt nord -ja, men kort vei: Oslo - to timer, Tromsø – en halv time, Russland /Sverige/Finland – en ”liten” tur over vidda. I Alta betaler staten ned store deler av studielånet ditt, og du har lavere skatt.

Tjenesteområdet Helse og sosial: 

Ledig fastlegehjemler ved Sentrum legepraksis – fast og vikariat

Alta har landets mest komplette DMS-tilbud, med legepraksis, ambulerende og faste legespesialister, satelittdialyse, sykestue, fødestue, røntgenenhet og DPS samlokalisert i Alta Helsesenter. Her finnes også en moderne legevaktsentral og ambulansesentral. Alta har i tillegg ambulanseflybase. Avstanden til nærmeste sykehus er 140 km, slik at legeoppgavene blir utfordrende og varierte.

Alta har 4 legesentre med til sammen 25 fastleger samt 4 turnusleger.

Ledig fastlegehjemmel fra 01.03.18.
Ved Sentrum legepraksis er det en ledig fastlegehjemmel fra 01.03.18. Hjemmelen ble åpnet mars 2017, har steget raskt/jevnt, og har per 1. september 550 pasienter. Listestørrelse 900.
Den nytilsatte må påregne utgifter for «goodwill».
Kontaktperson: Fastlege Thea Wikesland Flaen, mobil 482 34 792

Fastlegehjemmel – vikariat fra 01.11.17-31.10.18
Listestørrelse 610. Fastlegen har driftsavtale med en annen fastlege om deling av kontor, slik at fastlegen har 2 kontordager den ene uken og 3 kontordager den andre uken. Offentlig legearbeid utgjør 10 % per uke.
Kontaktperson: Ane Sander Emaus, mobil 913 72 065.

Se fullstendig utlysning på Alta kommunes hjemmeside.
Søknad sendes elektronisk på Alta kommunes hjemmesidewww.alta.kommune.no.

Lønns- og arbeidsvilkår i hht gjeldende avtaleverk.

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  8. oktober 2017
 • Arbeidsgiver
  Alta kommune
 • Nettside
 • Kommune
  Alta
 • Jobbnorge-ID
  142418
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Se mer

Finn andre stillinger