KRIMINALOMSORGA BJØRGVIN FENGSEL
Kriminalomsorga region vest er eit etatsnivå underlagt Kriminalomsorgsdirektoratet med overordnet ansvar for straffegjennomføring i fylka Hordaland, Sogn og Fjordane og Møre og Romsdal.

Region vest med ca 500 tilsette har sin administrasjon i Bergen. Region vest administrerar fem fengsel, tre friomsorgskontor, Lyderhorn overgangsbustad og ND-senteret i Bergen. Arbeidet i kriminalomsorga er utfordrande, og vi legg vekt på å ha eit godt fagleg og stimulerande arbeidsmiljø.


Bjørgvin fengsel har 90 fengselsplassar med lågare tryggleiksnivå, og i tillegg ein ungdomseining med plass til 4 ungdomar mellom 15-18 år. Bjørgvin fengsel vart etablert i oktober 2006. Fengselet har satsa på ei brei fagleg tilnærming i arbeidet med tilbakeføringa til samfunnet. Fengselet har omfattande samhandling med andre offentlege etatar, forskningsmiljø og private aktørar i arbeidet med å fylgje opp kriminalomsorga sine valte strategiar. Ungdomseininga tar sikte på eit høgintensivt endringsarbeid slik at mest mogleg av straffegjennomføringa kan skje utanfor fengselet.

Lyderhorn overgangsbolig har plass til inntil 18 domfelte. Vi er eit tilbud til straffedømte mot slutten av straffegjennomføringa. Dei med særskilt behov for bo- og sosialtrening vært vurdert som egna kandidater for et opphald. Arbeidoppgåvene til ansatte er mangfoldige og sentralt i organisasjonen står fokuset på Helse, Miljø og Tryggleik.

Vår visjon er: Aktiv kriminalomsorg - tryggare samfunn.


BJØRGVIN FENGSEL OG LYDERHORN OVERGANGSBOLIG.

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Kriminalomsorgen region vest
  • Nettside
  • Kommune
    Bergen
  • Jobbnorge-ID
    141837
  • Omfang
    Deltid
  • Varighet
    Vikariat/Midlertidig

Se mer

Finn andre stillinger