Høgskolen i Sørøst-Norge ble etablert 1. januar 2016, og har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Høgskolen er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Høgskolens hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Region Buskerud, Telemark og Vestfold er en spennende region. Med nærhet til Oslo, gode bomiljø, en stor utdanningsinstitusjon og god utvikling blant regionale aktører, er regionen attraktiv både for tilflytting og for næringsutvikling. Næringslivet består av både SMB bedrifter, offentlig forvaltning og større konsern, og store deler av næringslivet er internasjonalt orientert. Profesjonene innen regnskap og revisjon er i en stor tranformeringsprosess, basert på digitalisering og automatisering. Med blant annet teknologisk utvikling, effektivisering og myndigheter i en pådriverrolle, synes endringstakten å akselerere. Mange regnskaps- og revisjonsvirksomheter i regionen vil være langt framme i denne tranformeringen.

 

Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) har et godt samarbeid med flere store regnskaps- og revisjonsvirksomheter, og har aktive nettverksorganisasjoner som partnere i Vestfold, Buskerud og Telemark. Disse relasjonene må utnyttes for å skape læring og utvikling rundt fagområdet. Den som ansettes må ha rett kompetanse når det gjelder å styrke bransjesamarbeidet ytterligere, og må i tillegg være i stand til å utfordre og stimulere våre partnere med nye perspektiver. Handelshøyskolen ved HSN har som hovedfokus å være praksisnær, ha en regional forankring og med perspektiver fra den internasjonale kunnskapsfronten. Profesjonskunnskap sammen med forretningsforståelse og entreprenørskap er viktig. Fakultetet skal etablere en ny masterspesialisering for utdanning som statsautorisert revisor og øke FoUI-aktivitetene innen fagområdet regnskap og revisjon.


Professor/professor på kvalifiseringsvilkår i regnskap og revisjon

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Universitetet i Sørøst-Norge
  • Nettside
  • Kommune
    Horten
  • Jobbnorge-ID
    141458
  • Intern-ID
    17/105
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger