NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

Førstekonsulent ved Institutt for kunst- og medievitenskap

Ved Det humanistiske fakultet ved NTNU, Institutt for kunst- og medievitenskap, er det ledig fast 100 % stilling som førstekonsulent.

 

Instituttet har for tiden 29 faste vitenskapelige stillinger fordelt på fagområdene filmvitenskap, film- og videoproduksjon, medievitenskap, kunsthistorie og drama/teater, 8 doktorgradsstipendiater, seks administrative og tre tekniske stillinger.

 

Instituttet har ca. 460 studenter på lavere grad, 80 mastergradsstudenter og 17 doktorgradsstudenter.

 

Førstekonsulenten inngår i instituttets administrasjon, som for tiden består av fem personer og ledes av en kontorsjef.

 

Arbeidsoppgaver

Stillingens hovedinnhold vil være bestilling av varer og tjenester, saksbehandling knyttet til eksamen og sensur, og betjening av instituttets ekspedisjon. I tillegg er det aktuelt med andre studieadministrative oppgaver.

 

Kvalifikasjoner

For stillingen kreves relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum tilsvarende bachelornivå og helst praksis fra studieadministrativ virksomhet. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere utdanningskravet. Vedkommende må ha gode norsk- og engelskkunnskaper og erfaring med IT-baserte arbeidsverktøy. Kjennskap til instituttets utdanning og NTNUs IT-systemer for bestillinger, studieadministrasjon og arkiv vil være en fordel. Det vil også være en fordel om du har forståelse for offentlig regnskap.

 

Personlige egenskaper og egnethet for stillingen vil bli tillagt avgjørende vekt. Vi ønsker oss en initiativrik medarbeider som har gode evner til samarbeid og kommunikasjon. Evne til å arbeide selvstendig og nøyaktig er en forutsetning, sammen med evnen til å fullføre oppgaver. Det er viktig med en høy grad av serviceinnstilling. Den som tilsettes bør være strukturert, ha godt humør og ha evnen til å holde hodet kaldt i en periodevis stressende hverdag. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og et variert jobbinnhold i et hektisk og trivelig miljø.

 

Vilkår

Stilling som førstekonsulent (kode 1408) lønnes med minimum årslønn kr 360.500.Fra brutto lønn trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.

 

Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn, og den som blir tilsatt må finne seg i eventuelle endringer i arbeidsområdet.

 

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet og utnytte potensialet i befolkningens samlede kompetanser. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til kontorsjef Trond Einar Garmo, e-post trond.einar.garmo@ntnu.no, telefon 73 59 65 69.

 

Søknadsfrist: 18.08.17

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  18. august 2017
 • Arbeidsgiver
  NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
 • Nettside
 • Kommune
  Trondheim
 • Arbeidssted
  NTNU Dragvoll
 • Jobbnorge-ID
  139723
 • Intern-ID
  HF 17-030
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger