Der hvor øya Senja møter fastlandet ligger barnebykommunen Lenvik. Med sine 11 620 flotte og engasjerte innbyggere, et spennende og innholdsrikt omland, og med en vakker og vill natur, er området attraktivt å flytte til. Størsteparten av befolkningen i kommunen bor i og i nærheten av barnebyen Finnsnes, som er kommunesenter for Lenvik og regionsenteret for Midt-Troms. Næringslivet i Midt-Troms regionen er variert og spennende. Bardufoss lufthavn når du på 45 min. Hurtigbåten til de større byene Tromsø og Harstad tar vel 1 time. Lenvik kommune har vedtatt å slå seg sammen med nabokommunen Tranøy til den nye Senja kommune med ca. 13 000 innbyggere fra 1.1.2020. Den nye kommunen vil få bedre muligheter til å utvikle regionens tilbud og aktiviteter innenfor fiskeri, havbruk, handel, reiseliv og kultur.

Lenvik kommunes verdiplakat legger vekt på at du som ansatt er respektfull, ansvarlig og mulighetsorientert i din arbeidssituasjon.

Plan og tekniske tjenester er en av kommunens virksomheter, og har aktiviteter i hele kommunen. Hovedkontorer er på kommunens rådhus og i Olderhamna på Finnsnes. Virksomheten har vel 100 medarbeidere. Hovedarbeidsområdene er planlegging, byggesak, geodata, byggforvaltning, renhold, brannberedskap, vann-, avløp-, og veiforvaltning.

Lenvik kommune har inngått avtale med Troms Fylkeskommune om å være vertskommune for vannområdekoordinator i Midt-Troms og Sør-Troms. Det geografiske arbeidsområdet omfatter de 3 vannområdene Harstad-Salangen, Senja og Bardu-Målselv.

Ved plan og teknisk tjenester, er det ledig fast stilling som

Vannområdekoordinator

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  Avsluttet
 • Arbeidsgiver
  Lenvik kommune
 • Nettside
 • Kommune
  Lenvik
 • Jobbnorge-ID
  139389
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Se mer

Finn andre stillinger