Kommunal- og moderniseringsdepartementet har ca. 400 ansatte og er sekretariat for kommunal- og moderniseringsministeren og øvrig politisk ledelse. Departementet har en rekke underliggende etater og virksomheter. Ansvarsområdene finner du her

Godt medarbeiderskap er viktig hos oss. Mer om dette finner du her.

 

Bolig- og bygningsavdelingen har ca. 40 medarbeidere, og er landets viktigste premissleverandør innenfor bolig- og bygningspolitikken. Vi skal legge til rette for raskere boligbygging og gode bygg. Vi utformer økonomiske og juridiske virkemidlene for å ivareta de vanskeligstilte på boligmarkedet. Virkemidlene skal være brukerrettet og effektive. Gjennom styring av Husbanken, Direktoratet for byggkvalitet og Husleietvistutvalget skal vi bidra til å gjennomføre politikken.


Byggkvalitetseksjonen har ansvar for tiltak og virkemidler som bidrar til boligbygging og gode byggkvaliteter. Seksjonen følger utviklingen på tilbudssiden i bolig- og byggemarkedet, og har et særlig ansvar for forenkling av bygningsregelverket. Befolkningsvekst og sentralisering gir press på boligmarkedet, på arealer og infrastruktur i de større byene. En utfordring fremover er å sikre at det bygges nok boliger samtidig som hensynet til miljø, klima og boligkvaliteter ivaretas.


Vi legger vekt på mangfold og oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke - uansett alder, kjønn, funksjonsevne, etnisk bakgrunn eller seksuell legning. Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med redusert funksjonsevne, for eksempel mulighet for redusert stilling. Søkere som informerer om at de har redusert funksjonsevne, vil bli invitert til intervju dersom de er kvalifisert.

 

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf offentlighetslovens §25.

Stilling som økonom/samfunnsviter - Gode rammer for boligbygging

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Kommunal- og distriktsdepartementet
  • Nettside
  • Kommune
    Oslo
  • Jobbnorge-ID
    137255
  • Intern-ID
    KMD 2017/15
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger