Barne-, ungdoms- og familieetaten

Akershus ungdoms- og familiesenter - akutt

Barne-, ungdoms- og familieetatens fem regioner har som hovedoppgave å drive etatens institusjoner og familievernkontor. I tillegg har regionene ansvar for fosterhjemsrekruttering og oppgaver knyttet til adopsjon. Barn, unge og deres familie skal få riktig hjelp til rett tid uansett hvor de bor i Norge. Bufetat sine fem regioner og Bufetat Senter for administrasjon og utvikling rapporterer til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som er underlagt Barne- og likestillingsdepartementet.

Bufetat, region øst dekker Østfold, Akershus, Oppland og Hedmark, og i tillegg familievernet i Oslo. Regionkontoret ligger i Oslo. Bufetat, region øst har oppgaver innen områdene barnevern, familievern, adopsjon og enslige mindreårige asylsøkere.

Akershus ungdoms- og familiesenter – akutt tilhører Bufetat, region øst. Vi skal nå etablere to nye akuttavdelinger for ungdom i Bærum og på Jessheim. Totalt vil senteret høsten 2017 bestå av fem avdelinger med plass til 35 ungdommer: Sole (§ 4.25) , Tjernlia, Bærum, Jessheim (§ 4.6) og beredskapshjem.

Vi skal gi et kvalitativt godt midlertidig tilbud til ungdom som av ulike årsaker står i en akutt krise. Vi er for tiden med i et utviklingsprosjekt «Mitt Liv institusjon» der vi i samarbeid med Barnevernsproffene prøver ut nye arbeidsmåter for å bli enda bedre på samarbeid med ungdom under verdiene åpenhet, medbestemmelse, kjærlighet og ydmykhet. De som blir tilsatt må ha lyst og evne til å samarbeide med ungdommer, samarbeidspartene og kollegaer basert på disse verdiene.

Du kan lese mer om senteret på nettsiden www.bufdir.no

Miljøterapeut - 9 faste stillinger i 100 %

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Barne-, ungdoms- og familieetaten
  • Nettside
  • Kommune
    Bærum, Ullensaker
  • Jobbnorge-ID
    137095
  • Intern-ID
    Øst 55/17
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger