Denne stillingen lyses ut kun for fast og midlertidig ansatte ved NTNU. Dersom en intern søker ikke blir tilsatt på grunn av manglende søkere, kvalifikasjoner e.l., vil stillingen senere kunne kunngjøres eksternt.

NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

NTNU, Avdeling for campusservice
Avdeling for campusservice er underlagt direktør for økonomi og eiendom ved NTNU. Avdeling for campusservice har ca. 350 ansatte og har ansvar for drift, renhold, løpende vedlikehold, vakt/sikring, transport, og post i NTNUs bygningsmasse. I tillegg kommer vedlikehold av utearealene. Avdeling for campusservice er fra 1.1.17 inndelt i 4 seksjoner. Vi skal være en organisasjon preget av kompetanse, engasjement og utvikling og er inne i en fase med organisasjonsutvikling og gjennomgang av vår kjernevirksomhet og vårt leveransenivå.

Seniorrådgiver lederstøtte

Ved Avdeling for campusservice er det ledig fast 100% stilling som seniorrådgiver.

Arbeidssted er ved NTNU i Trondheim.

Arbeidsoppgaver:

Seniorrådgiverens hovedoppgaver er analyse, utredning og prosessledelse innenfor organisasjon, personal og strategisk kompetanseutvikling.
Stillingen inngår i ledergruppen i Avdeling for campusservice, og stillingsinnehaver rapporterer til avdelingssjef.

Kvalifikasjonskrav:

Det kreves høyere utdanning fra universitet eller høyskole minimum tilsvarende masternivå samt omfattende og relevant kunnskap om NTNUs organisasjon og virksomhet, og dokumentert evne til selvstendig og resultatorientert arbeid. I spesielle tilfeller kan manglende formelle kvalifikasjonskrav kompenseres ved lang og direkte relevant praksis kombinert med relevant etter- og videreutdanning.

Det legges stor vekt på personlige egenskaper, som åpen og inkluderende, engasjert, ha gode samarbeidsevner, kommunikasjonsferdigheter, være systematisk, inneha høy arbeidskapasitet og samtidig levere kvalitet.

Hva kan vi tilby:

Utfordrende arbeidsoppgaver i en avdeling i utvikling, et godt arbeidsmiljø og fleksibel arbeidstid.
Svært gode pensjonsordninger og mulighet for boliglån i Statens Pensjonskasse med gunstige vilkår.


Lønnsvilkår m.v.:

Stilling lønnes som seniorrådgiver (kode 1364), med minimum årslønn brutto kr 512 300,-. Den som tilsettes vil normalt bli avlønnet fra brutto kr 512 300,- til kr 719 600,- pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet.

Fra dette trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse. Tilsetting skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn og den som blir tilsatt må akseptere eventuelle endringer i arbeidssted, samt ansvars- og arbeidsområde.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn.

I henhold til offentlighetslov kan opplysninger om søkeren, etter nærmere informasjon, bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.


Nærmere opplysninger om stillingen fås hos driftssjef NTNU Campusservice Jørn-Wiggo Bergquist, mobil nr. 952 63715, epost jorn-wiggo.bergquist@ntnu.no.

Søknad sendes elektronisk via denne siden med CV, vitnemål og attester innen 28.03.17. Søknaden har NTNU-nr. 38/17.

Søk stillingen

Om stillingen

 • Intern utlysning
 • Søknadsfrist
  28.03.2017
 • Arbeidsgiver
  NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
 • Nettside
 • Kommune
  Trondheim
 • Arbeidssted
  Trondheim
 • Jobbnorge-ID
  135654
 • Intern-ID
  38/17
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Fast

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no

Se mer

Finn andre stillinger