NTNU - kunnskap for en bedre verden

Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. 

Fakultet for naturviteskap
Institutt for materialteknologi

Vil du forme fremtidige teknologer?

Vikariater som universitetslektor innen kjemi

Fakultetet søker etter to vikarer i 100 % stilling for skoleåret 2017/2018 med oppstart i juli/august. Som ansatt hos oss vil du bidra til å forme fremtidige teknologer. I tillegg vil du arbeide med interessante problemstillinger knyttet til undervisning og utvikling av nye undervisningsmetoder innen instituttets utdanningsområder. Du må ha evne til å arbeide selvstendig, evne til å omgås og samarbeide med kolleger, studenter og næringsliv.

Stillingen er organisert til Institutt for materialteknologi.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene omfatter undervisning innen generell kjemi, uorganisk kjemi, fysikalsk kjemi, materiallære, analytisk kjemi og HMS. Det er også aktuelt å bidra innen undervisning og utvikling av instituttets samlingsbaserte utdanninger, slik som Yrkesfaglærerutdanningen (YFL) og ingeniørutdanning deltid (NI). I tillegg vil du være med på å veilede studentoppgaver (blant annet bacheloroppgaver).

Kvalifikasjoner
Du må ha mastergrad/siv.ing innenfor kjemi, materialteknologi, biologi, bioteknologi eller lignende. Vi vil legge vekt på at du har erfaring med undervisning i de relevante emnene. Erfaring med veiledning av studenter på hovedprosjekt, bacheloroppgaver eller masteroppgaver vil også bli vektlagt. Det er også en fordel med fullført PPU (Praktisk pedagogisk utdanning).

Du vil bli vurdert på bakgrunn av intervju, sakkyndig vurdering (dine faglige kvalifikasjoner) og eventuell prøveforelesning (formidlingsevne).
 
Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert sammensetning med hensyn til alder, kjønn, samt rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Det er en forutsetning for stillingen at søkeren behersker norsk eller svensk/dansk språk, samt engelsk både muntlig og skriftlig.

Stillingen er underlagt de til enhver tid gjeldende lover og reglementer for tilsatte i staten. Lønn i henhold til Statens lønnsregulativ. Fra lønnen trekkes lovbestemt 2 % innskudd til Statens pensjonskasse. Gjennom pensjonskassen tilbyr vi medlemskap i en av landets beste pensjonsordninger. Les mer på www.spk.no.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Hallstein Hemmer, telefon 73559648 eller e-post: hallstein.hemmer@ntnu.no

Søknad med CV og referanser, vitnemål og attester sendes elektronisk via denne siden. Kun søknader registrert i jobbnorge vil bli vurdert.

Merk søknaden med stillingsreferanse NV-49/17.

Søknadsfrist: 15. april 2017

Søk stillingen

Om stillingen

 • Søknadsfrist
  15. april 2017
 • Arbeidsgiver
  NTNU - Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
 • Nettside
 • Kommune
  Trondheim
 • Jobbnorge-ID
  135615
 • Intern-ID
  NV-49/17
 • Omfang
  Heltid
 • Varighet
  Vikariat/Midlertidig

Om søknader

 • Søknader for denne stillingen registreres i et elektronisk skjema på jobbnorge.no
 • Du må fylle ut: Standard CV
 • Vennligst opplys i søknaden hvor du først så stillingsutlysningen!

Se mer

Finn andre stillinger