Høgskolen i Sørøst-Norge ble etablert 1. januar 2016, og har om lag 16 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Høgskolen er foreløpig organisert i åtte fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Høgskolens hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Handelshøyskolen og fakultet for samfunnsvitenskap tilbyr årsstudier, bachelor- og masterutdanninger innen en rekke fagområder og er organisert med fem institutter fordelt på fire campuser, henholdsvis i Drammen, Vestfold, Kongsberg og Ringerike. Fakultetet har i overkant av 3000 studenter og nær 150 ansatte.

 

Fakultetet tilbyr et doktorgradsprogram i Marketing Management, en integrert femårig økonomi og ledelsesutdanning som gir tittelen siviløkonom og en master i økonomi og ledelse. Fakultetet tilbyr i tillegg masterutdanninger innen innovasjon og ledelse og tverrfaglig samfunnsvitenskap, samt bachelorutdanninger innen økonomi og ledelse, jus og ledelse, jus, markedsføring, reiselivsledelse, statsvitenskap, historie, sosiologi, visuell kommunikasjon, it og informasjonssystemer. Flere årsstudier og et betydelig tilbud av studier innen etter- og videreutdanning, er en integrert del i fakultetets studieportefølje.

 

Fakultetet har solide fagmiljøer innen økonomi, ledelse, innovasjon og samfunnsvitenskap.

Fagmiljøene bidrar med relevant kunnskap og forskning til næringsliv, offentlig virksomhet og organisasjoner og er internasjonalt orientert gjennom mobilitetsprogrammer for studenter og ansatte og FoU-arbeid.

 

Professor/ førsteamanuensis i innovasjon og entreprenørskap

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Universitetet i Sørøst-Norge
  • Nettside
  • Kommune
    Drammen, Horten, Kongsberg, Midt-Telemark, Porsgrunn, Ringerike
  • Jobbnorge-ID
    129644
  • Intern-ID
    16/62_16/08262
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger