Nord universitet tilbyr utdanninger på bachelor-, master- og ph.d.-nivå. Det tas årlig opp studenter til mer enn 180 studier innenfor både profesjonsutdanning og teoretiske disiplinfag. Nord universitet har rundt 1200 ansatte og 12 000 studenter fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal. Med nærhet til samfunns-
og arbeidsliv skal Nord universitet bidra til å løse regionale, nasjonale og globale utfordringer.


Om Fakultet for biovitenskap og akvakultur (FBA)

FBA er lokalisert i Bodø, og har ansvaret for forskning, undervisning og formidling innenfor biovitenskap og akvakultur. FBA har de siste årene hatt en sterk utvikling av fagstab og infrastruktur, og framstår i dag som et internasjonalt fagmiljø der blant annet prosjekt finansiert gjennom FRIPRO og ERC Consolidator Grants inngår i porteføljen. Fakultetet har ca. 110 ansatte fordelt på faglige stillinger og teknisk/administrative støttefunksjoner.

 

Undervisningen ved fakultetet er forskningsbasert. FBA tilbyr bachelorprogram i biologi, dyrepleie, internasjonal markedsføring og havbruksdrift og ledelse. Det tilbys også en unik fellesgrad i Animal Science. Denne gir rett til direkte overgang til veterinærstudiet ved University of Veterinary Medicine and Pharmacy i Slovakia. Videre tilbys etter- og videreutdanningskurs for sjømatnæringen, Master i biologi og akvakultur (nytt studium fra 2016) og Ph.d. i akvatisk biovitenskap.

 

FBA har som målsetting å drive forskning av høy nasjonal og internasjonal standard.

Fakultetets faglige satsingsområder omfatter akvakultur, marin økologi og marin genomikk.

FBA rår over nye, moderne laboratoriefasiliteter og har sin forskningsstasjon i Mørkvedbukta, 10 min. fra campus. Forskningsstasjonens primære oppgave er å tilrettelegge for, og gjennomføre forsøk på levende akvatiske organismer.

 

Fakultetet arbeider kontinuerlig med å styrke relasjonene mellom studenter, FoU og næringsliv.

For mer informasjon, se fakultetets nettsider: www.nord.no/fba

Førstekonsulent/rådgiver - økonomiadm. ved FBA (vikariat)

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Nord universitet
  • Nettside
  • Kommune
    Bodø
  • Jobbnorge-ID
    122032
  • Intern-ID
    30016302
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Vikariat/Midlertidig

Se mer

Finn andre stillinger