Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Vær synlig

 

Jobbnorge.no er blant landets ledende stillingsdatabaser med mer enn 132 000 unike brukere og over 2 mill. sidevisninger per mnd., og over 15 000 jobbsøkere har registrert sin CV i vår base. 

 

Gjennom å publisere dine stillinger på vår portal når du ut til et bredt utvalg av kandidater til dine utlysninger.

 

Responsive løsninger

Portalen er tilgjengelig for alle typer enheter som PC, Mac, nettbrett og mobil, og det er derfor enkelt for jobbsøkere å holde seg oppdatert på ledige stillinger. Jobbsøker kan også opprette automatisk søk som varsler om nye ledige stillinger.

 

Profilerte stillinger

Ved å benytte ekstra profilering på jobbnorge.no vil du gjøre stillingen din mer synlig for jobbsøkeren. Den profilerte annonsen rullerer blant et begrenset antall stillinger til høyre på alle jobbsøkersidene, og med link til annonsen øker tilgjengeligheten og oppmerksomheten på stillingen. 

Ekstra profilering koster kr. 2500, og annonsen har liggetid ut søknadsfristen. Du oppretter enkelt tekst og bilde selv ved hjelp av vårt rekrutteringsverktøy. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette.

 

Klikk her for å se våre profilerte stillinger akkurat nå.

 

Employer branding
Front din egen profil som arbeidsgiver og kommunisèr med din profil i vår portal. Sterk employer branding er med på å styrke organisasjonens omdømme, og hjelper organisasjonen til å konkurrere om de mest attraktive kandidatene.
Vi legger til rette for at dere som organisasjon skal fremstå som så attraktiv som mulig på jobbnorge.no


Du har mulighet til å velge egne logoer for visning av ledige stillinger og i tillegg kan du velge en egen logo og bilder på en spesifikk stillingsannonse.

 

Du har også på vår portal muligheten til å designe din egen side. Dette kan gjøres ved hjelp av egne artikler, logoer og bilder. På denne måten har du som arbeidsgiver mulighet til å vise dine ledige stillinger i et eget bilde tilpasset ditt visuelle uttrykk. Denne siden er unik for dere som arbeidsgiver.

 

Viser profilering i standardløsning der arbeidsgiver selv legger inn profileringstekst og eventuelt bilde. I tillegg tilbyr vi helt skreddersydde landingssider.  

 

Dersom dere har flere avdelinger, kan dere lage egne sider for hver enkelt avdeling, med ønsket visuelt uttrykk. Employer branding handler mye om å kunne skille seg positivt ut ved å vise frem de unike og attrakrive egenskapene du som arbeidsgiver har. Kontakt gjerne Jobbnorge, og vi vil bistå dere med rådgivning og veiledning på hvordan dere som arbeidsgiver kan fremstå som en best mulig måte på vår portal!


Enkelt å registrere seg som jobbsøker

Alle jobbsøkere lager sin egen profil hos oss hvor de legger inn og vedlikeholder sin kontaktinformasjon, CV, søknadsbrev og eventuelle vedlegg. CV`en er gjenbrukbar og kan brukes til å søke på alle stillinger utlyst gjennom jobbnorge.no uavhengig av arbeidsgiver. På eget passord-beskyttet område har søkere tilgang til alle tidligere sendte søknader og mottatt post/melding fra arbeidsgivere.

 

Jobbagent: 

Jobbsøkeren har mulighet til å opprette og aktivere automatisk varsling om ledige stillinger på våre sider (jobbagent). Jobbagenten kan settes opp etter egne kriterier ved hjelp av kategori, fritekst, fylke og kommune og velg på rullemeny varighet på agenten (1-6 måneder). Jobbsøker vil da bli varslet per e-post om stillinger som passer ønskede kriterier.

 

CV- base

Jobbsøkeren kan gjøre sin CV tilgjengelig for valgte arbeidsgivere. Dette gir arbeidsgiver mulighet til å gjøre søk på aktuelle kandidater ved behov. Publisering av CV må fornyes av jobbsøker hver 6. måned. Dette sikrer at arbeidsgiver til enhver tid har en oppdatert CV-base.

 

Portable CV:

Jobbnorge er med i det nasjonale prosjektet Portable-CV som gjør det mulig for søkere å importere/eksportere sin CV fra/til andre lignende verktøy.

 

Support:

Jobbnorge har fri support for både arbeidsgivere og jobbsøkere alle hverdager mellom kl 08.00-16.00 per telefon,
samt support per e-post alle dager unntatt høytidsdager mellom kl 08.00-21.00.