Jobbnorge.no trenger JavaScript for at alle funksjonene skal virke. Vennligst slå på JavaScript i nettleseren og prøv igjen.

Flere gode grunner til å velge Jobbadmin

 

Jobbnorges visjon er å forenkle hverdagen for alle som skal ansette. Vi mener at alle som har brukt tid på å søke en stilling bør få en tilbakemelding om at søknad er mottatt og litt om prosessen videre. 

 

Hvorfor skal din bedrift velge Jobbadmin:

  • Profesjonell kommunikasjon med søkerne
  • Brukervennlig for både jobbsøker og arbeidsgiver
  • Oversiktlig søknadsbehandling
  • Tilgjengelig på alle digitale flater
  • Lønnsomt - du sparer tid og kostnader

 

Vårt mål er å være best på service!

 

“Svært brukervennlig og intuitiv rekrutteringsportal, sett både fra søkersiden og fra arbeidsgiversiden”, sier en av våre kunder om vår løsning.

 

Jobbnorge.no er en av landets ledende portaler for stilling ledig og har gjennomsnittlig 132.000 unike brukere og 2 millioner sidevisninger pr. mnd.

 

Ved å effektivisere ansettelsesprosessen sparer du både tid og fremstår som en attraktiv arbeidsgiver. Rekrutteringsprosessen er en veldig viktig del av merkevarebyggingen til en bedrift og omdømmebygging utad. Det er flere faktorer i en rekrutteringsprosess som bidrar til omdømmebygging. Man kan si at summen av de oppfatningene jobbsøkeren får bidrar til hvilket inntrykk de sitter igjen med av nettopp din bedrift.

 

Rekrutteringsverktøyet Jobbadmin fra Jobbnorge gir deg mulighet for publisering av stillinger på nett og papir, behandling av søknader og mulighet for en sikker kommunikasjon med søkerne. Verktøyet er web-basert og med responsivt design tilgjengelig på alle digitale flater. Du slipper å tenke på oppgraderinger og har alltid siste versjon tilgjengelig.

 

Jobbsøkere har en gjenbrukbar profil som gjør det enkelt å søke flere stillinger, en god oversikt over sendte og usendte søknader samt all kommunikasjon med arbeidsgiver.

 

En telefon i dag kan være det mest lønnsomme du gjør i år!