Jobbnorge.no needs JavaScript for all functions to work properly. Please turn on JavaScript in your browser and try again.

Hva noen av våre kunder sier om ossNTNU - Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet
«Jobbnorge bistår oss med både produksjon og formidling av annonser. Vi har vår egen faste, hyggelige kontaktperson hos Jobbnorge, og mye annonser blir "fikset" kjapt og enkelt for oss. Selv om vi kommer med nye oppdrag i "siste liten" eller kjører utallige korrekturrunder, er det aldri sure miner»

Markedskonsulent Anne-Gunn Bakken

 

 

NTNU - Norges teknisk-naturvitenskaplige universitet

«På NTNU har vi brukt Jobbnorge siden 2004. Pr dato bruker alle fakultet og enheter dette som sitt søknadsbehandlingsvektøy. Effektiviseringsgevinsten har vært stor for en organisasjon med like oppunder 6000 ansatte. Min erfaring er udelt positiv, både med menneskene som jobber der og det brukervennlige systemet. Har det vært noe vi har ønsket av forbedringer, har våre ønsker alltid blitt tatt på alvor og utvikling av systemet har vært i fokus for Jobbnorge. Vil altså gi min aller beste anbefaling til nye brukere»

HR-konsulent Gudveig Bersvendsen 

 

 

Barne- og likestillingsdepartementet
«
Jobbnorge er en svært brukervennlig og intuitiv rekrutteringsportal, sett både fra søkersiden og fra arbeidsgiversiden. Oppretting og publisering av annonser/utlysningstekst er svært enkelt, uten komplisert koding eller formatering. Som arbeidsgiver kan vi enkelt ta ut all relevant informasjon på hele eller deler av søkermassen. Det er også enkelt å ta ut rapporter på utvalgte kriterier slik som kjønn, etnisitet og andre forhold som statlige virksomheter ofte rapporterer på i tilsettingsprosesser. I tillegg til en rekrutteringsportal som er enkel å jobbe i, er vi svært fornøyd med Jobbnorge som systemleverandør. De har proffe, kjappe, imøtekommende og positive folk både på kundeservice og i administrasjonen. Barne- og likestillingsdepartementet er svært fornøyd med Jobbnorge, både som rekrutteringsverktøy og som leverandør av systemet»

Rådgiver Camilla Børresen Tjelflåt

 

  

Funn Bodø AS
«
For deg som synes rekruttering er en arbeidskrevende og noen ganger uoversiktlig prosess anbefaler vi på det sterkeste å benytte Jobbnorges tjenester»
 

 Styreleder Sture Nyhagen

 

 

Domstoladministrasjonen
«Vi har hatt en stor vekst i antall ansatte på kort tid, og tjenestene fra Jobbnorge har bidratt til at rekrutteringsprosessene har gått effektivt og greit»

Rådgiver Yngvild Nilsen

 

 

Universitetet i Bergen
«Jeg har i en årrekke hatt Jobbnorge som samarbeidspartner innen HR–arbeid innen annonsering og deler av søknadshåndtering. Jobbnorge leverer løsninger som fullt ut tilfredsstiller de behov min bedrift har innenfor området. Medarbeiderne er alltid svært imøtekommende, personlige – de er tilgjengelig når vi trenger dem – og de er løsningsorientert. De står på for oss, og de holder avtalte tidsfrister. Jobbnorge er også en god medspiller når det gjelder nye løsninger. Jeg er alltid fornøyd etter å ha snakket med en av medarbeiderne – enten det er på annonsesiden, grafiske tjenester eller annen support. De føles som gode kollegaer – selv om de sitter 1411 km lenger nord!»

Personalkonsulent Even Endresen

 

 

Universitetet i Bergen
«Det humanistiske fakultet ved Universitetet i Bergen bruker Jobbnorge ved publisering og annonsering av våre stillinger. Vi bruker også www.jobbnorge.no som søkerportal for våre stillinger, både administrative stillinger og vitenskapelige stillinger. Vår vurdering er at Jobbnorge er en profesjonell og dyktig samarbeidspartner for oss. Medarbeiderne er svært hyggelige og serviceinnstilte og henvendelser besvares raskt og effektivt. Ordinære oppdrag løses alltid til faste tidspunkt og spesielle henvendelser og problemer behandles raskt. Programvaren er effektiv og enkel å bruke samtidig som den har svært mange funksjonaliteter. Programfeil rettes svært raskt og det vises stor fleksibilitet fra Jobbnorge. Vi er totalt sett svært fornøyde med Jobbnorge»

Seniorkonsulent Arve Sennesvik

 

 

Alta kommune
«Vi i Alta kommune har i mange år nå brukt Jobbnorge som vårt faste annonsebyrå. Vi er kjempeførnøyd med deres arbeid både når det gjelder utforming og samkjøring av annonser. Det siste året har vi også fått på plass en felles plattform for alle våre kunngjøringer på nett samt trykte media, og valgte da å bruke Jobbnorge som samarbeidspartner til dette. Alta kommune har endret rutiner for innkjøp og kunngjøringer i årenes løp, og hver gang endt opp med Jobbnorge som beste tilbyder innen dette feltet»

 Personalkonsulent BjørnTore Bræck