Jobbnorge.no needs JavaScript for all functions to work properly. Please turn on JavaScript in your browser and try again.

Jobbnorge i ny drakt – fortsatt like enkelt!

Jobbnorge lanserer nytt design. Vi håper dere også setter pris på endringene vi har gjort både med designet og de nye funksjonene vi har fått på plass.


Responsive løsninger

Portalen er nå tilgjengelig for alle typer enheter som PC, Mac, nettbrett og mobil, og det er derfor enkelt for jobbsøkere å holde seg oppdatert på ledige stillinger på alle «enheter». Jobbsøker kan også opprette automatisk søk som varsler om nye ledige stillinger.

 

Jobbsøk

For jobbsøkerne er det gjort store endringer som gjør det enklere for søkere å gjøre tilpassede søk. Det er nå mulig å bruke «hurtigsøk», og her kan man søke på stillinger fra siste døgn, siste uke og utland. I tillegg er det i større grad enn før mulig å optimalisere søket slik at søkerne raskere treffer ønskede stillinger hos ønskede arbeidsgivere. 

Employer branding

For deg som arbeidsgiver kan du nå profilere dine stillinger ytterligere. Du kan gjennom verktøyet bestille annonseplass til stillinger som du ønsker ekstra oppmerksomhet rundt. Disse stillingene vil da ligge på forsiden av jobbsøkerportalen, og vil være eksponert for mange tusen søkere hver dag.I tillegg er det gjort endringer i stillingsvisningene til arbeidsgiver. 

 

Jobbadmin

Jobbadmin har fått en overhaling av navigasjon og overordnet design, men du som bruker vil kjenne igjen den samme funksjonene.