Gratis webinar om kommunikasjon med jobbsøkerne

Vi setter fokus på kommunikasjon med jobbsøkerne i en rekrutteringsprosess. Måten du kommuniserer på har stor betydning for omdømmet til din virksomhet.

Om webinaret

I dette webinaret lærer vi deg mer om kommunikasjon i rekrutteringsprosessen og betydningen av hva du kommuniserer. Hvordan skriver du inkluderende stillingsannonser? Hva bør et avslagsbrev inneholde? Vi svarer på disse og mange andre spørsmål rundt kommunikasjon med jobbsøkerne.

Påmeldingen til dette webinaret er nå stengt.

Hva kan du forvente å lære mer om?

Jobbnorge har et effektivt rekrutteringsverktøy som lar deg kommunisere trygt og enkelt med alle kandidater gjennom hele rekrutteringsprosessen. Du lærer hvordan lage gode maler som styrker omdømmet til din virksomhet. Vi ser nærmere på stillingsannonsen, bekreftelse på mottatt søknad, innkalling til intervju, tilbudsbrev og avslagsbrev.

Norges eneste tekstdoktor stikker også innom for å gi deg noen gode skrivetips. Christine Calvert er en kjent foredragsholder som driver firmaet Tekstdoktor og underviser i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania. Hun har holdt mange fantastiske foredrag for oss og våre kunder om å skrive gode tekster. Hun er faglig dyktig og formidler kunnskap med entusiasme og humor. Vi gleder oss til hvert eneste foredrag med henne!

Bilde av Christine Calvert

Praktisk informasjon

Webinaret starter fredag 16. april kl. 09.00 og varer til kl. 09.45. Arrangementet foregår direkte på Youtube. Det vil være muligheter for å stille spørsmål til våre rådgivere underveis i chatten. Du vil motta en link på e-post for å komme deg inn på webinaret i god tid før det starter.

Alle som deltar på webinaret får tilgang til våre beste meldingsmaler i etterkant.

Spørsmål til webinaret?

God kommunikasjon er viktig for oss. Er du usikker på noe? Send oss en melding her, eller ring oss på telefon: 75 54 22 20. Vi svarer alltid telefonen med et smil!


Kontakt oss