Mann med ropert som formidler et budskap

Gratis webinar om digital rekruttering

Tiden vi er inne i krever gode digitale løsninger. Derfor inviterer vi til et webinar om digital rekruttering og god kommunikasjon.

Om webinaret

Mange som jobber med rekruttering og HR på hjemmekontor, kjenner på et større behov for system og digitale verktøy for å kunne løse de samme oppgavene som før. Derfor vil vi i dette webinaret gi deg konkrete tips og verktøy for å kunne gjennomføre en god rekrutteringsprosess digitalt. I tillegg stikker Tekstdoktor Christine Calvert innom for å gi deg sine beste råd om tekst og skrive gode stillingsannonser.

Webinardeltaker

Hva lærer du på dette webinaret?

  • GDPR (den korte versjonen) og rekruttering
  • Screening for sortering av søkere
  • Mediestrategi for å finne drømmekandidaten
  • Hvordan skrive gode stillingsannonser
  • Kommunikasjon med søkerne
  • Effektiv selektering av søkerne
  • Gjennomføring av digitale intervjuer

Praktisk informasjon

Webinaret starter torsdag 30. april kl. 09.00 og varer til kl. 10.30. Arrangementet foregår direkte på Teams. Det vil være muligheter for å stille spørsmål underveis i chatten.

Meld deg på nederst på denne siden. Vi behandler dine kontaktopplysninger for å kunne administrere påmeldingen, samt sende deg relevant informasjon i forbindelse med arrangementet. Du vil motta en link på e-post for å komme deg inn på webinaret en time før det starter.

Christine Calvert

Christine Calvert er en kjent foredragsholder som driver firmaet Tekstdoktor og underviser i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania. Hun har holdt mange fantastiske foredrag for oss og våre kunder om å skrive så det selger. Hun er faglig dyktig og formidler kunnskap med entusiasme og humor. Vi gleder oss til hvert eneste foredrag med henne og lærer noe nytt hver gang.

Bilde av Christine Calvert

Johanne Mosti Borøy og Hanne Gravrok

Johanne Mosti Borøy jobber som markedsansvarlig for Jobbnorge. Hun har kompetanse og god erfaring med målrettet annonsering både gjennom programmatiske annonsekjøp, Google og sosiale medier.

Hanne Gravrok er strategisk produktrådgiver i Jobbnorge. Hun har en mastergrad i HRM med hovedvekt på omdømmebygging. Hun bistår våre kunder i det daglige slik at de skal oppleve effektive rekrutteringsprosesser.

Påmeldingen er stengt

Dette webinaret er gjennomført. Vi ser på nye webinarer og datoer for disse så snart som mulig. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om digital rekruttering.