Hvordan tiltrekke deg de beste søkerne?

Tekstdoktor Christine Calvert og markedsansvarlig i Jobbnorge, Johanne Mosti Borøy, gir deg på dette frokostseminaret innsikt i hvordan du tiltrekker deg de beste søkerne gjennom landingssider som virker og blir funnet.

Om seminaret

I fjor reiste Tekstdoktor Christine Calvert og markedsansvarlig i Jobbnorge, Johanne Mosti Borøy, rundt i hele Norge med foredragene «Skriv så det selger» og «Treffsikker stillingsannonsering». Dette ble en stor suksess, og da kan vi ikke annet enn å videreføre samarbeidet. Årets frokostseminarer passer for alle som jobber med rekruttering. Christine og Johanne har sammen utarbeidet et helt nytt foredrag som er proppfullt av inspirasjon, eksempler og gode verktøy som kan være verdifull for deg som rekrutterer.

To damer som ser på en skjerm sammen

Hva kan du lære på dette frokostseminaret?

  • Hva er en landingsside og hvorfor er det viktig?
  • Persona
  • Stil og stemme i tekst
  • Skrive gode overskrifter
  • Kreativt innhold
  • Native annonsering
  • Programmatisk annonsering
  • Kontekstuell annonsering

Praktisk informasjon

Det blir servert frokost fra kl. 08.30-09.00. Vi serverer også kaffe, te og vår skummelt gode Jobbnorge-sjokolade. Foredraget begynner kl. 09.00 og varer til kl. 11.00. Vi tar en pause midtveis slik at du får fylt på kaffekoppen.

Ved påmelding er det førstemann til mølla som gjelder. Du får en bekreftelse når du har fått plass, og en vennlig påminnelse om seminaret et par dager i forkant.

Christine Calvert

Christine Calvert er en kjent foredragsholder som driver firmaet Tekstdoktor og underviser i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania. Hun har holdt mange fantastiske foredrag for oss og våre kunder. Vi digger å ha et tett samarbeid med henne. Hun er faglig dyktig og formidler kunnskap med entusiasme og humor. Vi gleder oss til hvert eneste foredrag med henne og lærer noe nytt hver gang.

Bilde av Christine Calvert

Johanne Mosti Borøy

Johanne Mosti Borøy jobber som markedsansvarlig for Jobbnorge. Hun har kompetanse og god erfaring med målrettet annonsering både gjennom programmatiske annonsekjøp, Google og sosiale medier. Johanne har holdt mange kurs og foredrag på vegne av Jobbnorge og skal sammen med Christine Calvert gi deg ny kunnskap som kan brukes i hverdagen som rekrutterer.

Masse mennesker som følger med på kursholder

Vi ser på nye datoer

Akkurat nå er det ikke satt opp nytt frokostseminar. Vi ser på nye datoer og steder. Tips oss gjerne om steder du vil vi skal besøke.


Kontakt oss