Mann med ropert som formidler et budskap

Rett søker til rett jobb

I snart 30 år har vi hjulpet kundene våre med treffsikker stillingsannonsering. Med bred kompetanse i avdelingen hjelper vi deg med valg av mediekanaler, budskap, design og strategi.

Hvordan skal du treffe blink?

I de aller fleste tilfeller må du jobbe litt for å få folk og ikke minst drømmekandidaten til å sende en søknad. Teknologi for å målstyre annonser har kommet for å bli, både i nettaviser og sosiale medier. Det er ikke uten grunn at du ser akkurat de annonsene du gjør.

Hvor gammel er drømmekandidaten? Hvilken utdanning har vedkommende? Noen spesielle interesser han/hun har? Vi tar gjerne en prat med deg og kartlegger hvilke behov du har. Hvem skal du nå og hvor bredt skal du gå ut? Det er når vi vet hva du som kunde er på jakt etter at vi aller best kan hjelpe deg.

Leter etter drømmekandidaten
Frida - Medierådgiver og innholdsprodusent

Kontakt oss!

Jeg og mine kolleger på annonseavdelingen hjelper deg gjerne med din ledige stilling. Kontakt oss for en hyggelig prat om mulighetene som fins!


Kontakt oss

NTNU har vært kunde i mange år og vi har en meget positiv erfaring med både service, kompetanse og profesjonalitet. Jeg kan gi min aller beste anbefaling til nye brukere

Anne Lise Stenvik Larsen Seniorkonsulent HR, rekruttering, NTNU, HR- og HMS-avdelingen

Vi hjelper disse med treffsikker stillingsannonsering

Logo Bufetat
Logo Miljødirektoratet
Logo Universitetet i Bergen
Logo Norsk Polarinstitutt
Logo Bedriftskompetanse
Logo Bodø Energi
Logo Skanska
Logo Fiskeridirektoratet