Stillingsannonser som treffer blink

I snart 30 år har vi hjulpet våre kunder med treffsikker stillingsannonsering i både digitale og trykte medier. Vi gir deg gode råd om mediemiks, produserer annonsemateriell og formidler til alle medier. Om din virksomhet er stor eller liten, privat eller offentlig, har ingen betydning - alle får hjelp hos oss!

Illustrasjon av kvinne som undrer over ulike mediekanaler som svever over henne i skyer.

De gode medievalgene

Vi vil at du skal finne din drømmekandidat! Vi hjelper deg med stillingsannonsering via programmatiske annonsekjøp, i sosiale medier, i lokalavisa, på stillingsportaler – hvor enn du måtte ønske å være synlig. Vi har lang erfaring og vi har fulgt med i timen. Vi sørger for at den kunnskapen vi sitter på til en hver tid er aktuell, slik at vi kan gi deg de beste rådene.

Snakk til drømmekandidaten

Du må sloss om oppmerksomheten – sånn er det bare. Med vår kreativitet og lange erfaring hjelper vi deg med å snakke på din unike måte i de rette kanalene, for å vekke nysgjerrigheten i målgruppen du ønsker å nå.

Vi gjennomfører ofte kreative prosesser
Frida er teamleder på mediebyrået

Vil du vite mer om våre annonsetjenester?

Vi hjelper deg å annonsere slik at du får rett søker til rett jobb. I mer enn 25 år har vi hjulpet våre kunder med treffsikker stillingsannonsering i både digitale og trykte medier. La oss gjøre det vi kan best, så sparer du tid og penger!


Kontakt oss

Flesberg kommune har benyttet seg av Jobbnorge sine annonsetjenester i mange år og vi har alltid vært svært fornøyd med den gode servicen.

Widar Stoltz Personalsjef

Stillingsannonser som treffer blink!

Skal du annonsere?

Det er mye å holde styr på: medievalg, materiellfrister, innhente priser, rabatter, faktura og egne avtaler. Vi tar oss av alt for deg og du trenger bare å forholde deg til en hos oss. Vi sørger for at annonsen kommer i anbefalt mediekanal til avtalt tid.

Smilende person som følger med på en samtale

Faglig påfyll

Ønsker du å tenke nytt i måten du rekrutterer på? Rekrutteringshjørnet gir deg faglige artikler om alt innen rekruttering og stillingsannonsering.

Besøk bloggen