Ledige stillinger i Æventyrlandet

Det er spennende tider i Hamarøy - bli med på laget!

Hamarøysamfunnet er inne i en tid preget av omstilling og endring. Næringslivet investerer og ekspanderer. Kultur og fritidsaktiviteter gror. Kommunen er aktiv på folkehelse og ønsker at nye innbyggere og medarbeidere skal bidra for å utvikle dette enda mer.

Hamarøy har en storslagen natur som gir alle muligheter til helårlig friluftsliv av alle slag.

Hamarøy er vertskommune for det nasjonale og prisbelønte Hamsunsenteret.

Kommunen har gode oppvekstvilkår -og tjenester, med barne-/ungdomsskole, tre oppvekstsentre og fire barnehager. Kommunen har egen kultur- og musikkskole.

Knut Hamsun videregående skole er lokalisert i kommunesenteret. Det er treningsfasiliteter i gymsaler, trimrom, basseng, ballbinge og idrettspark med kunstgress.

Hamarøy kommune har i mange år bosatt enslig mindreårige flyktninger, og har etablert Hamarøy internasjonale senter. Hamarøy er et samfunn med internasjonalt preg.

Hamarøy har de siste par årene hatt forsiktig befolkningsvekst. Pr 01.01.14 var det registrert 1820 innbyggere her. Men vi vil gjerne bli flere.

HAMARØY INTERNASJONALE SENTER

Hamarøy Internasjonale senter har ansvar for bosetting av enslige mindreårige og voksne flyktninger i Hamarøy kommune. I dette arbeidet skal internasjonal kunnskap og forståelse vektlegges gjennom ulike aktiviteter knyttet til et trygt bomiljø og inkludering. Arbeidet skal skje i tråd med vedtatte faglige retningslinjer i samarbeid med myndigheter og øvrige tjenester.

I bofellesskapene arbeides det i tett samarbeid med lokal barneverntjeneste for å trygge og dyktiggjøre ungdommene til et liv i det norske samfunnet.

Miljøarbeidere - Hamarøy internasjonale senter

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Hamarøy kommune
  • Nettside
  • Kommune
    Hábmer - Hamarøy
  • Jobbnorge-ID
    109508
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger