Norad - Direktoratet for utviklingssamarbeid - gir faglige råd på det utviklingspolitiske området til Utenriksdepartementet og utenriksstasjonene, bistår med kvalitetssikring av utviklingssamarbeidet, forvalter tilskuddsordninger på utviklingsfeltet, sørger for uavhengige evalueringer, og kommuniserer om utviklingssamarbeidet og de resultater som oppnås. Norad er en fagetat administrativt underlagt Utenriksdepartementet. Norad har ansvar for oppfølging av deler av regjeringens klima- og skoginitiativ, og er i disse sakene underlagt Klima- og miljødepartementet.

Avdeling for global helse, utdanning og forsking (HUF) er organisert i tre seksjoner med ansvar for faglig rådgiving til Utenriksdepartementet og ambassader. Avdelingen forvalter tilskuddsordninger og avtaler knyttet til langsiktig utviklingsarbeid på helse, utdanning og forskning med et årlig budsjett på om lag 600 millioner kroner.

Seksjon for forskning, innovasjon og høyere utdanning i Avdeling for helse, utdanning og forskning (HUF) er Norads ressurs- og kompetansesenter for støtte til forskning og høyere utdanning over bistandsbudsjettet. Seksjonen yter faglig rådgivning til UD og utestasjoner, forvalter og kvalitetssikrer tilskuddsmidler til norske og internasjonale institusjoner, skaper faglig møteplasser og nettverk, og formidler resultater. Støtte tildeles forskningsorganisasjoner i Sør og et betydelig beløp til forskning kanaliseres gjennom Norges forskningsråd. Seksjonen har også ansvar for Norwegian Programme for Capacity Building in Higher Education and Research for Development (NORHED), som er et program innen høyere utdanning og forskning.

1-2 rådgivere/seniorrådgivere – Avdeling for helse, utdanning og forskning

Denne stillingen er ikke aktiv.

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Norad
  • Nettside
  • Kommune
    Oslo
  • Jobbnorge-ID
    107159
  • Intern-ID
    HUF 27/14
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Vikariat/Midlertidig

Se mer

Finn andre stillinger