Havforskningsinstituttet er et av Europas største marine forskningsmiljø. Vi har ca. 700 tilsatte og en rekke forskningsfasiliteter og laboratorier av høy internasjonal standard. Havforskningsinstituttet eier og drifter seks forskningsfartøy. Vårt hovedkontor ligger i Bergen, vi har avdeling i Tromsø og forskningsstasjoner i Matre, Austevoll og Flødevigen.

1352 postdoktor - dyreplanktonøkologi

Ved Havforskningsinstituttet har vi behov for en biolog  med doktorgrad innen dyreplanktonøkologi. I forbindelse med gjennomføring av forsøk på effekten av forsuring av havene på dyreplankton (med spesiell fokus på krill) er det ledig en 3 - års åremålsstilling som 1352 Postdoktor ved faggruppe Plankton, under Klima - fisk programmet. Arbeidssted er Bergen.

 

Søkeren må ha akademisk kompetanse (PhD eller tilsvarende) innen dyreplanktonøkologi og ha god erfaring med gjennomføring av eksperimentelle studier av dyreplankton (spesielt på yngre stadier). Videre er det ønskelig med kompetanse innen marin karbonkjemi, med henblikk på både kjemisk analyse og beregninger av karbonsystemet i sjøvann. I løpet av 3-års perioden forventes det at søkeren bygger opp et nettverk, både nasjonalt og internasjonalt innen dette fagfeltet.

 

Vi tilbyr et utfordrende og kreativt arbeidsmiljø i et nasjonalt institutt med mye internasjonal kontakt,fleksibel arbeidstid og gode velferdstilbud.

Stilling som 1352 postdoktor lønnes etter Statens Lønnsregulativ.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med faggruppeleder Petter Fossum, petterf@imr.no, 55238633 eller se vår web-side www.imr.no

Havforskningsinstituttet er en IA-virksomhet som er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke stillingen. I mannsdominerte stillinger oppfordres kvinner jf vår likestillingsplan. Eller menn i kvinnedominerte enheter.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Søknad skal sendeas elektronisk via link på denne siden med CV, kopi av relevante atteser, vitnemål og kopi av publikasjonsliste.

Forhåndsvisning
Søk stillingen

Om stillingen

  • Søknadsfrist
    Avsluttet
  • Arbeidsgiver
    Havforskningsinstituttet
  • Nettside
  • Kommune
    Bergen
  • Jobbnorge-ID
    80890
  • Omfang
    Heltid
  • Varighet
    Fast

Se mer

Finn andre stillinger